Perinteinen joulunäytös

Aika: 14.12.2017 klo 18:00 - 19:00
Paikka: Turun Riennon kerho

Turun Riennon Voimistelun syyskausi päättyy perinteiseen joulunäytökseen, joka pidetään torstaina 14.12. klo 18:00 Turun Riennon kerholla.

Tule seuraamaan joukkueiden esityksiä, kuuntelemaan syksyn ja tulevan vuoden tapahtumista sekä nauttimaan tunnelmasta mukavassa seurassa! Tarjolla mehua, glögiä ja pientä purtavaa.

❄ ❄ ❄

Turun Riennon Voimistelu's autumn season comes to end at the traditional Christmas show, which will be held on Thursday 14 December at 18:00 at the Turun Riennon clubhouse.

Come and see the beautiful performances, hear some information about the events that were held this autumn and about the coming events that TRV will take part. Enjoy the atmosphere of this Christmas event in a nice company, with juice, glögi and some small snacks.