Adoria -joukkue sai 9. kategorian TUL:n V-S piirin avoimessa välinekilpailussa

5.11.2018

Viikonloppuna Adoria -joukkue voimisteli itselleen 9. kategorian TUL:n avoimissa välinekilpailuissa Liedossa. Nämä viimeiset treenit ennen kauden viimeistä kilpailua (10.11.) joukkue harjoittelee ahkerasti ohjelmaan tehtyjä muutoksia, jonka myötä ohjelmaa siistitään ja voimistelusta saadaan rauhallisempaa sekä varmempaa.

Ohjaajamuutoksia!

2.11.2018

Syksyn ryhmäliikuntatunneissa tapahtuu hieman muutoksia: kevään ja kesän tunneilta tuttu Emmi-Juulia palaa ohjaamaan seuraavia TRV:n keskiviikko iltapäivän tunteja:

• Kuntopiiri
  • Kehonhuolto

Adoria- ja Adella -joukkueiden kisakausi starttasi viime viikonloppuna

29.10.2018

Viime viikonloppuna Lahjan Tytöt järjestivät Turun urheiluhallissa Cailap Cup ja Cailap Stara -tapahtumat. Adoria osallistui lauantaina ensimmäistä kertaa 8-10vuotiaiden sarjan kilpailuun naruohjelmalla. Ohjelman teema on salapoliisi. Virheiltä ei vältytty ja joukkue sai tulokseksi kategorian 9. Tällä viikolla tehdään korjauksia ja ensi lauantaina joukkue näyttää kyntensä TUL:n V-S piirin välinekilpailussa Liedossa!

Adella -joukkue osallistui sunnuntaina Cailap Staraan ja suoritti ohjelman upeasti! Joukkue osallistuu seuraavaksi sunnuntaina 11.11. Turun Liikuntaseuran järjestämään Stara -tapahtumaan.

Aikuisten ryhmäliikunnan aikataulussa muutoksia

12.9.2018

Aikatauluun on tulossa taas hieman muutoksia, johtuen koulujen salivuoroista, jumppareiltamme saadusta arvokkaasta palautteesta ja vähäisistä ryhmistä.

Muutokset:

• Eläkeläisten Kuntojumppa -tunti pidetään lokakuusta alkaen keskiviikkoisin klo 16-17:00 Luostarivuoren koululla. Syyskuussa tunnit pidetään TRV:n kerholla klo 15-16:00 yo-kirjoitusten takia.
  • Aikuisbaletti -kurssi ja Kahvakuula alkeet -tunnit ovat syksyltä peruttu vähäisen osallistujamäärän takia.

━━━━━

ePassi ja Edenred mobiilimaksu käyvät nyt myös meillä!

20.8.2018

Toiveissa jo jonkin aikaa olleet ePassi ja Edenred mobiilimaksu on nyt otettu käyttöön. Nyt valikoimassa on laaja kirjo vaihtoehtoja maksutavan valitsemiseksi. Tervetuloa siis ePassin ja Edenredid mobiilin käyttäjät!

Turun Riennon Voimistelu mukana Voimisteluviikko -tapahtumassa Skanssissa

15.8.2018

Seuramme osallistuu Voimisteluviikon lauantaina 25.8. kauppakeskus Skanssissa (Skanssinkatu 10, 20730 Turku) järjestettävään tapahtumaan. Päivän aikana voit nähdä joukkueiden esityksiä sekä tulla moikkaamaan rientolaisia ständillemme. Esitykset ovat tasatunnein klo 10-11:00.

Nähdään Skanssissa!

Voimisteluviikon aikana 27.8.-2.9. TRV järjestää Tutustumisviikko -tapahtuman, jonka aikana voit tulla tutustumaan kaikkiin voimistelu- ja ryhmäliikuntatunteihimme ilmaiseksi. Ota ystävä mukaan ja aloittakaa syksy urheillen!

━━━━━

Ilmoittautuminen syksyn voimistelu- ja aikuisten ryhmäliikuntatunneille on auki!

1.8.2018

Ilmoittautuminen syksyn tunneille on nyt käynnissä. Tutustu voimistelu- ja ryhmäliikuntatunteihin ja varmista paikkasi ryhmissä ilmoittautumalla mukaan. Syksyn valikoimassa mm. Kahvakuulaa aloittelijoille, kehonhuoltoa, aikuisbaletti -kurssi, kuntopiiri ja paljon muuta!

Eläkeläisten kuntojumppa -tunti ei vielä löydy syksyn aikataulusta, sillä etsimme tunnille uutta ajankohtaa salivuoromuutosten vuoksi. Seuraa tiedotteitamme verkkosivuilla tai somessa, tai kysy suoraan viestillä tästä.

Syyskausi starttaa viikolla 35, eli ensimmäinen tunti on maanantaina 27.8. Nähdään jumppasaleilla!

Elokuun Active Outdoors -tunnit peruttu

27.7.2018

Elokuussa tiistai iltapäivisin pidettävät Active Outdoors -sauvakävelytunnit ovat valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. Seuraa meitä Facebookissa - kuulet sitä kautta ensimmäisenä seuramme uutiset.

━━━━━

Ilmoittautuminen voimistelu- ja tanssitunneille on nyt käynnissä

24.7.2018

Ilmoittautuminen TRV:n voimistelujoukkueisiin (satujumppa, joukkuevoimistelu ja aikuisten tanssillinen voimistelu) sekä aikuisbaletti -kurssille on käynnissä. Käy tutustumassa tunteihin Kilpailu ja valmennus sekä Ryhmäliikunta -osioistamme.

Tunnit täyttyvät nopeasti, joten ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi!

━━━━━

TRV:n syyskausi alkaa viikolla 35!

17.7.2018

Syksyn aikataulu ja uudistunut tuntivalikoima julkaistaan heinäkuussa ja samalla myös ilmoittautuminen tunneille aukeaa. Tutustu tästä voimistelun KILPAILU JA VALMENNUS -osioon ja aikuisliikunnan RYHMÄLIIKUNTA -osioon.

Jos haluat lisätietoa tunneista tai apua ilmoittautumisessa, laita viestiä joko suoraan trvoimistelu@gmail.com tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta! Ilmoittaudu TÄSTÄ mukaan seuramme voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneille!

Nähdään syksyllä treenisaleilla!