COVID-19 OHJEISTUS

Päivitetty 28.2.2021

Turun Riennon Voimistelu ry seuraa koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa.

Olemme tehostaneet toimitilojen siivouksia ja vaadimme kaikilta käyttäjiltä korona-ohjeiden noudattamista koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja turvallisen harjoitusympäristön takaamiseksi. Kaikessa harjoittelussa otetaan huomioon hygienia ja koronaviruksen leviämisen ehkäisy.

Liikuntapaikkojen käytössä ja seuratoiminnassa on tärkeää osoittaa huolellisuutta ja noudattaa kaikkia terveysturvallisuusohjeita ja suosituksia.

• Yli 20-vuotiaiden sisä- ja ulkotiloissa pidettävät voimistelu- ja ryhmäliikuntatunnit ovat edelleen tauolla vähintään 28.3.2021 asti.
  • Adella-joukkueen lähitreenit vaihtuvat etätreeneiksi 28.2.-28.3. välisenä aikana.
  • Pidä 2 metrin turvaväli sisä- ja ulkotiloissa. Alle 12-vuotiaiden ryhmissä voidaan pelata ja ottaa kontaktia kuten lajin luonteeseen kuuluu.
  • Harjoittelu alle 20-vuotiaiden toimintaan varatuilla vuoroilla tulee toteutua turvavälein ja ilman lähikontaktia.
  • Tule tunneillemme vain täysin terveenä. Pysy kotona, jos sinulla on pieniäkin sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Velvoitamme, että seuramme valmentajat käyttävät kasvomaskia ohjatessaan tunteja sekä yleisesti sisäliikuntatiloissa.
  • Kasvomaskin käyttöä edellytetään yli 15-vuotiailta ja suositellaan kouluikäisille, erityisesti 12-vuotta täyttäneille, sisäliikuntatiloissa muulloin kuin liikuntasuorituksen aikana.
  • Vältä ylimääräistä oleskelua TRV:n kerholla ja kouluilla. Toivomme, että huoltajat odottaisivat mahdollisuuksien mukaan harjoituspaikan ulkopuolella harjoitusten päättymistä.
  • Saavu harjoituksiin valmiiksi treenivaatteisiin pukeutuneena.
  • Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet ennen ja jälkeen harjoituksen. Tiloissamme on myös käsidesiä saatavilla.
  • Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan. Heitä nenäliina suoraan roskiin, ja pese tai desinfioi kätesi heti sen jälkeen.
  • Täytä juomapullosi jo kotona. Juomapullo on vain omaan käyttöösi, ethän lainaa juomapulloasi toisille.
  • Jos mahdollista, tuo ohjaajan ohjeistuksen mukaan oma väline kotoa tunnille (esim. kahvakuula). Yhteiset välineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
  • Mikäli saat Koronavilkusta altistumisilmoituksen, noudata terveydenhuollon ohjeistusta.
  • Jokainen seuramme jäsen osallistuu harjoitteluihin omalla vastuullaan.

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja jäsenillemme turvallisen tavan nauttia liikunnan riemusta.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu tartuntatautiviranomaisilla.

Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.