GYMNAESTRADA 2018

Tervetuloa mukaan Voimistelun Suomi Gymnaestradaan Turun Riennon Voimistelun seurassa!

Voimistelun Suomi Gymnaestrada järjestetään Turussa 7.-10.6.2018. Tapahtuma kokoaa voimistelijoita tuhansittain ympäri Suomen, mukaan on ilmoittautunut voimistelijoita myös ulkomailta asti. Tapahtumassa nähdään huikeita voimisteluesityksiä stadionilla, halleissa, kaupunginteatterissa ja ulkolavoilla ympäri Turkua. Neljän päivän aikana luvassa on myös tanssillisen voimistelun Lumo-finaali, 70.kerran järjestettävät Voimistelupäivät sekä runsaasti oheisohjelmaa yli lajirajojen. Tapahtuma on suunnattu kaikenikäisille ja kaikentasoisille, harrasteesta huipulle. Kesän liikuttavimmat festarit tulevat ja voimistelu todella valtaa Turun.

Turun Riennon Voimistelu ry on mukana ensi kesänä Turussa järjestettävässä voimistelun suurtapahtumassa.

Jos kiinnostuksesi heräsi, ota yhteyttä trvoimistelu@gmail.com!

Lasten voimistelijajoukkue osallistuu ohjelmalla "Salaperäinen labyrintti":

Vauhtia ja veikeitä liikkeitä, voimistelun taitoa, mystiikkaa ja mukaansatempaavia rytmejä. Tämä ohjelma antaa voimistelijoille esiintymisen iloa, leikkisää liikekieltä ja oppimisen elämyksiä.

Ohjelma on tarkoitettu jo voimistelua aikaisemmin harrastaneille 7–12-vuotiaille voimistelijoille – tytöille ja pojille sekä tanssillisen voimistelun, joukkuevoimistelun ja rytmisen voimistelun kilparyhmille. Tämä on kahdesta voimistelukouluohjelmasta se jonkin verran haastavampi.

Aikuisten ryhmä osallistuu ohjelmalla "Elämän voima":

Tässä ohjelmassa ei ole säästelty tunteen paloa, vaan pyritty sanomaan se voimistellen. Ohjelmassa luodaankin perinteisillä välineillä voimakasta, intohimoista, herkkää ja arvokasta tanssillista voimistelua.

Ohjelma jakautuu kahteen, helpompaan ja vaikeampaan rooliin. Välineenä ohjelmassa on kapulat (vaikeampi rooli) ja kehärumpu (helpompi rooli). Kapuloiden kanssa voimistelu vaatii hyvää tanssillisen voimistelun tekniikkaa sekä hyvää rytmitajua. Kehärumpuja käyttävillä pitää puolestaan olla hallussaan voimistelun perustekniikka.

Aikuisten harjoittelusta TRV:ssä vastaa Heidi Kaskisto. Lasten ohjelman harjoittelusta vastaa TRV:ssä Heidi Mustalahti. Ohjelmien koreografiaa harjoitellaan oman seuran sisällä alkukevään aikana ja 7.4. osallistutaan yhteisharjoitukseen pääkaupunkiseudulla. Lisäksi tapahtuman aikana kesäkuussa järjestetään yhteisharjoituksia Turussa.

Lisätietoja löydät www.gymnaestrada.fi

Kesän liikuttavimmat festarit Turussa!

Lisätietoja tapahtumasta löytyy Gymnaestradan nettisivuilta: