VOIMISTELU

Joukkuevoimistelun puolivuosittaiset kausimaksut määräytyvät harjoittelumäärän mukaan seuraavasti:

Lapset ja nuoret:
1 x viikossa = 45€
2 x viikossa = 70€
3 x viikossa = 145€
4 x viikossa = 190€

Aikuiset:
1 x viikossa = 55€
2 x viikossa = 80€

Voimistelijoita tai jumppareita ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelun puolesta.

RYHMÄLIIKUNTA

Kausimaksu

40 euroa / kausi / ensimmäinen liikuntaryhmä. Kausimaksun lisäksi tulee kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu (10€), joka veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos haluat osallistua useampiin liikuntarymiin kauden aikana, seuraavat liikuntaryhmät maksavat 20€ / ryhmä.

Esimerkki 1: Pelkkä Kuntojumppa-tunti
Kuntojumppa = 40€ kausimaksu + 10€ kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu = 50€ / kevätkausi

Esimerkki 2: Kuntojumppa- ja Kahvakuula-tunnit
Kuntojumppa + kahvakuula = 40€ + 20€ kausimaksu + 10€ kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu = 70€ / kevätkausi

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla 5€ alennus. Kausimaksu ei koske kursseja.

Tutustu tunteihin myös kertamaksulla!

Kouluilla pidettävät aikuisten ryhmäliikuntatunnit 4 euroa / kerta

Kertamaksu ei koske kursseja. Maksu tapahtuu ennen tunnin alkua ohjaajalle.

Meillä käy: Liikunta- ja Tyky-setelit, Smartum, ePassi ja Edenred

Pidätämme oikeudet muutoksiin.