Hinnasto

Kausimaksu

TRV:n voimistelu- ja ryhmäliikunnan jäsenet maksavat kausimaksun kausittain. Kaudet ovat kevät (tammi-toukokuu) ja syksy (elo-joulukuu). Tämän lisäksi kesällä (kesä-heinäkuu) saatetaan järjestää tunteja, mutta nämä treenit laskutetaan erikseen.

Voimistelun puolivuosittaiset kausimaksut määräytyvät harjoittelumäärän mukaan seuraavasti:
Lapset ja nuoret:
1 x viikossa = 55€
2 x viikossa = 80€
3 x viikossa = 155€
4 x viikossa = 200€
Aikuiset:
1 x viikossa = 65€
2 x viikossa = 90€
Lue tästä mitä voimistelun kausimaksuihin sisältyy. Hinnat päivitetty 14.12.2020.
Ryhmäliikuntatuntien puolivuosittainen kausimaksu määräytyy tuntien lukumäärän mukaisesti:

45 euroa / kausi / ensimmäinen liikuntaryhmä. Kausimaksun lisäksi tulee kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu (10€), joka veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Jos haluat osallistua useampiin liikuntarymiin kauden aikana, seuraavat liikuntaryhmät maksavat 20€ / ryhmä.

Esimerkki 1: Pelkkä Kuntojumppa-tunti
Kuntojumppa = 45€ kausimaksu + 10€ kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu = 55€ / kevätkausi

Esimerkki 2: Kuntojumppa- ja Kahvakuula-tunnit
Kuntojumppa + kahvakuula = 45€ + 20€ kausimaksu + 10€ kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu = 75€ / kevätkausi

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla 5€ alennus. Kausimaksu ei koske kursseja.

Jäsenmaksu

Kausimaksun lisäksi peritään kerran vuodessa maksettava seuran jäsenmaksu. Jäsenmaksu on 10€. Jäsenmaksu veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Tutustumis- ja kertamaksut

Uudet jumpparit voivat tulla tutustumaan TRV:n voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneille kerran ilmaiseksi.

Jäsenet voivat halutessaan käydä kokeilemassa muita ryhmäliikuntatunteja 4 euron kertamaksulla. Tutustumis- ja kertamaksut maksetaan tunnin alussa suoraan ohjaajalle. Kertamaksu ei koske kursseja.

Maksuvälineet

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, maksukortit, liikuntasetelit (Smartum ja tyky), SmartumPay, Edenred-kortti ja EazyBreak.

Vakuutus

Voimistelijoita tai ryhmäliikunnan jumppareita ei ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelu ry:n puolesta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.