Näin ostat lisenssin

Lisenssi on voimassa 1.9.-31.8.

Kaikkien voimistelijoiden tulee hankkia itse Voimisteluliiton lisenssi.

1. Kirjaudu sisään omalla käyttäjätunnuksellasi Hoika -jäsenrekisteriin klikkaamalla alla olevaa Hoika -logoa
  2. Valitse "Lisenssien osto" vasemmassa reunassa olevasta valikosta
  3. Valitse "Urheilija"
  4. Tarkista omat henkilötietosi ja täydennä tarvittavat tiedot. Kun tietosi ovat oikein, paina "tallenna"
  5. Valitse oikea laji, esimerkiksi "JV joukkuevoimistelu"
  6. Valitse oikea lisenssi. Jos et ole varma mikä on sinulle oikea lisenssi, kysy asiaa joukkueesi valmentajilta tai ota yhteyttä.
  7. Valitse haluatko ostaa lisenssin vakuutuksen kanssa vai ilman vakuutusta. Jos et ota vakuutusta, tulee sinun hankkia se jostain toisesta paikasta. Turun Riennon Voimistelu ei vakuuta seuran urheilijoita.
  8. Viimeinen sivu on yhteenveto. Tarkista tiedot ja tee tarvittaessa muutoksia. Kun kaikki on ok, paina hyväksy. Voit maksaa laskun heti hyväksymisen jälkeen.

Lisätietoja lisensseistä löydät Voimisteluliiton sivuilta: www.voimistelu.fi

Alla kuvalliset ohjeet lisenssin ostoa varten:

Lisensseihin liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä: lisenssit@voimistelu.fi