Kilpailu ja valmennus

Syyskausi 27.8.-16.12.2018

Tule kokeilemaan ilmaiseksi! TRV:n ilmaisen Tutustumisviikon (vko 35) aikana, voit tulla tutustumaan kaikkiin voimistelu- ja ryhmäliikuntatunteihin. Lue lisää tapahtumasta ja ota kaverikin mukaan!

Varhaiskasvatuksen liikunnan suositusten mukaan alle kouluikäinen lapsi tarvitsee reipasta liikuntaa vähintään kaksi tuntia päivässä. Urheiluseuramme haluaa omalta osaltaan tukea ja kannustaa lapsia lja nuoria iikkumaan! Vastaamme tähän haasteeseen tarjoamalla matalankynnyksen tunteja kaiken ikäisille voimistelusta kiinnostuneille. Pyrimme jatkuvasti kehittämään liikuntatuntitarjontaamme.

Lasten, nuorten ja aikuisten joukkueisiin otetaan uusia voimistelijoita! Mikäli olet kiinnostunut satujumpasta, joukkuevoimistelusta tai tanssillisesta voimistelusta Turun Riennon Voimistelussa, ole rohkeasti yhteydessä ja tule kokeilemaan!

Pyrimme perustamaan vuosittain uuden lasten alkeisvalmennusryhmän tai joukkuevoimisteluryhmän uusista voimistelijoista. Alta voit ilmoittautua kokeilemaan treeneihin, tai ota suoraan yhteyttä ja kysy lisää!

Valmentajamme vastaavat mielellään kysymyksiisi ja ohjaavat jokaisen kokeilijan yksilöllisesti sopivimpaan joukkueeseen. Mikäli kaipaat lisätietoja toiminnastamme, ota rohkeasti yhteyttä!

trvoimistelu@gmail.com

Turun Riennon Voimistelu ry

Uudenmaankatu 16, 20500 Turku

trvoimistelu@gmail.com