Joukkueet

Otamme mielellämme uusia, innokkaita voimistelijoita mukaan joukkueisiimme. Ota rohkeasti yhteyttä trvoimistelu@gmail.com! Jos olet kiinnostunut tietystä joukkueesta, niin myös vuotta vanhemmat ja nuoremmat voimistelijat voivat ottaa yhteyttä.

Satujumppa (2013-2015 syntyneet): Ryhmä harjoittelee leikkien kautta voimistelun alkeita 1 x 1h viikossa, ja esiintyy seuran näytöksissä.
Adella (2007-2009 syntyneet, stara): Joukkue harjoittelee 2 x 2h viikossa, ja osallistuu kauden aikana seuran treenileireille. Joukkue osallistuu alueellisiin Stara -tapahtumiin sekä seuran omiin näytöksiin.
Adoria (2007-2009 syntyneet, 8-10-vuotiaiden kilpasarja): Joukkue harjoittelee 3 x 2h viikossa ja osallistuu kauden aikana seuran treenileireille. Joukkue osallistuu kansallisiin kilpailuihin, sekä seuran omiin näytöksiin.
Aisha (yli 18v tanssillinen voimistelu): Joukkue harjoittelee 2 x 1,5-2h viikossa ja osallistuu kansallisiin tanssillisen voimistelun tapahtumiin sekä seuran omiin näytöksiin.