Rekrytointi

Turun Riennon Voimistelu etsii joukkoonsa lisää motivoituneita ja innostuneita valmentajia ja ohjaajia!

Toimintaamme sisältyy harrastetunteja lapsille ja nuorille, vauvasta vaariin. Lajeinamme ovat satujumppa, joukkuevoimistelu ja tanssillinen voimistelu. Tämän lisäksi tuntivalikoimaamme kuuluu monipuolisesti erilaisia rymäliikuntatunteja, joita pyrimme kehittämään ja lisäämään valikoimaan. Mikäli kiinnostuit, ota yhteyttä oheisella lomakkeella!

Valmentamisen voi aloittaa iästä ja kokemuksesta riippuen:

• paljon halua kehittyä lajin parissa ja auttaa valmennettaviaan,
  • sitoutuu tunnollisesti ryhmän valmentamiseen,
  • toimii urheilullisena esikuvana joukkueelle / ryhmälle,
  • on tietämystä, kokemusta tai kouluttautunut lajiin,
  • Tietotaidon, kokemuksen ja innostuksen mukaan sopiva valmennusrooli ja valmennettava ryhmä sovitaan yhdessä seuran kanssa.
  • ILOINEN ASENNE!

Ota rohkeasti yhteyttä ja hae seuraamme ohjaajaksi!

Jos kiinnostuit valmennus-/ohjaustoiminnasta ja kaipaat lisätietoja, täytä alla oleva rekrytointilomake.

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seurana tarjoamme valmentajalle:

• seuran ja muiden valmentajien tuen
  • innostuneen ja toisiaan tukevan valmentajaporukan
  • monipuolisia virkistyspäiviä
  • mahdollisuuden edetä ja kehittyä valmentajana
  • kausittaisen koulutustuen, jonka voit käyttää haluamaasi valmennuskoulutukseen (TRV kouluttaa kaikki valmentajansa Suomen Voimisteluliiton koulutuksissa)