Haluatko mukaan TRV:n toimintaan?

Tule mukaan seuratoimintaan!

Seuramme ei voisi toimia ilman vapaaehtoisia. Hallituksessa toimii tällä hetkellä vain kuusi reipasta naista, joten uudet jäsenet ovat tervetulleita! Klikkaa linkkiä lukeaksesi tarkemmin kuinka pääset mukaan seuratoimintaan ja ota yhteyttä.

Hae meille voimistelu- tai ryhmäliikuntaohjaajaksi tai valmentajaksi!

Syyskaudella 2020 seuramme voimistelujoukkueiden määrä kasvaa, jonka vuoksi haemme tiimiimme vahvistusta uusista apuvalmentajista ja kokeneista valmentajista.

Mukaan pääsee jo olemassa oleviin ryhmiin, mutta voimme miettiä myös aivan uudenlaisia konsepteja! Työnkuvasi tarkentuu kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Vastuuvalmentajan tai ryhmäliikuntaohjaajan tulee olla täysi-ikäinen, ja apuohjaajana voi toimia yli 15 vuotiaat. Aikaisempi ohjaajakokemus ei ole välttämätöntä, mutta harrastuneisuus lajin parissa katsotaan eduksi. Toivomme kaikilta hakijoilta halua oppia ja kehittyä, reipasta otetta ja järjestelmällisyyttä.

Ohjaustyö painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin esim. opiskelun ohelle.

Jos joukkuevoimistelu on lähellä sydäntäsi ja haluat päästä jakamaan osaamistasi, täytä hakems ja otamme sinuun yhteyttä!

Tarjoamme sinulle:

• Seuramme tukee kouluttautumistasi esim. Voimisteluliiton koulutuksissa noin 100 e / vuosi. Haluamme, että valmentajamme / ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja kehittävät itseään.
  • Palkka sopimuksen mukaan. Palkkaan vaikuttavat aiempi työkokemus sekä suoritetut ohjaaja- ja lajikoulutukset.
  • Voit osallistua TRV:n omille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi niin usein kuin haluat.
  • Tukenasi on valmentajatiimi ja hallitus, joilta voit aina pyytää apua. Tahdomme, että viihdyt TRV:llä mahdollisimman hyvin.
  • Etenemismahdollisuuden seuran sisällä. Voit halutessasi osallistua muuhun seuratoimintaan ohjaamisen lisäksi - lue lisää.

Avoin hakemus

Kerro alla minkälaisten tuntien ohjaamisesta olet kiinnostunut?

Kerro alla myös esimerkiksi oletko itse voimistellut/urheillut, onko sinulla valmennus- tai ohjaajakokemusta sekä mitä valmentamiseen ja ohjaamiseen liittyviä koulutuksia olet suorittanut?