Rekrytointi

Turun Riennon Voimistelu etsii joukkoonsa lisää motivoituneita ja innostuneita valmentajia ja ohjaajia!

Tutustu avoimiin työpaikkoihin alla:

Haemme apu- ja vastuuvalmentajia seuramme valmennusryhmiin!

Syyskaudella 2018 seuramme alle 12 vuotiaiden valmennusryhmien lukumäärää kasvaa, jonka vuoksi haemme tiimiimme vahvistusta aloittelevista ja kokeneista valmentajista.

Työnkuvasi tarkentuu kokemuksesi ja kiinnostustesi mukaan. Vaikka aloittasit seurallamme apuvalmentajana tai vastuuvalmentajana, pääset suunnittelemaan joukkueesi kausisuunnitelmaa sekä asettamaan voimistelijoille ja itsellesi tavoitteet.

Seurassamme on tiivis valmentajatiimi tukemassa ja auttamassa sinua, joten pääset helposti hyppäämään mukaan toimintaamme! Valmentajatiimimme lisäksi seuramme tarjoaa sinulle koulutustuen (100e/vuosi), jonka avulla pääset kehittymään ja parantamaan taitojasi.

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin opiskelun ohelle. Palkka sopimuksen mukaan.

Jos joukkuevoimistelu on lähellä sydäntäsi ja haluat päästä jakamaan osaamistasi, täytä hakemus ja otamme sinuun yhteyttä!

Tiedoston maksimikoko on 10 Mt.

* Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Seurana tarjoamme valmentajalle:

• seuran ja muiden valmentajien tuen
  • innostuneen ja toisiaan tukevan valmentajaporukan
  • monipuolisia virkistyspäiviä
  • mahdollisuuden edetä ja kehittyä valmentajana
  • kausittaisen koulutustuen, jonka voit käyttää haluamaasi valmennuskoulutukseen (TRV kouluttaa kaikki valmentajansa Suomen Voimisteluliiton koulutuksissa)