Seuratoimijaksi

Turun Riennon Voimistelu ry hakee joukkoonsa uusia toimijoita ja osaajia!

Kiinnostaako urheiluseuratoiminta harrastuksena? Oletko innostunut talkootöistä, tai haluatko oman liikuntaharrastuksesi ohella olla mukana kehittämässä voimisteluseuraa?

Seuramme ei voisi toimia ilman vapaaehtoisia. Hallituksessa toimii tällä hetkellä vain kuusi reipasta naista, joten uudet jäsenet ovat tervetulleita!

Hallitustoiminta ei vie paljon aikaa, mutta se antaa sitäkin enemmän. Hallitus kokoustaa noin kerran kuukaudessa, mutta kokouksia on hieman useammin jos seura on järjestämässä kilpailuja (2-5v välein). TRV:n tavoitteena on vahvan ja osallistavan seurahengen luominen.

Kiinnostuitko? Täytä alla oleva lomake tai kysy lisätietoja seuratoiminnasta hallituksemme puheenjohtajalta Vilmalta (trvoimistelu@gmail.com)!

Osallistumisen mahdollisuuksia seuratoimijana

• osallistut kokouksiin noin kerran kuussa
  • pääset kehittämään matalan kynnyksen urheilu- ja voimistelutoimintaa
  • voit osallistua oman osaamisen/mielenkiinnon mukaan esim. nettisivujen ja somen kehittämiseen, kilpailutapahtumien organisointiin, ja uusien tuntien, ryhmien ja tempausten ideointiin.

Ilmianna itsesi alla olevalla lomakkeella!

Olen kiinnostunut *

Sykkiikö sydämesi seuratoiminnalle? Kerro lisää itsestäsi! Esimerkiksi urheilukokemuksistasi, koulutuksestasi ja muuten omasta taustastasi.