Liikuntaa kivassa seurassa!

Syyskausi alkaa maanantaina 27.8.

Tervetuloa liikkumaan kanssamme!

Turun Riennon Voimistelu tarjoaa laadukasta liikuntaa, voimistelua ja tanssia kaikenikäisille. Toimimme Turussa pääasiassa Kupittaan, Martin ja Mäntymäen alueilla. Löydät meidät läheltä kotiasi, sillä suurin osa liikuntatunneistamme järjestetään lähialueiden kouluilla ja muissa kaupungin liikuntatiloissa.

Mukaan on helppo tulla: yhdellä ilmoittautumisella varmistat paikkasi koko lukukauden edullisille ryhmäliikuntatunneille. Laajasta tarjonnastamme löydät itsellesi tai perheenjäsenellesi sopivan liikuntamuodon, olipa tavoitteesi liikuntakipinän herättäminen, kunnon kohottaminen, tavoitteellinen kilpavoimistelu tai energisessä ja hyväntuulisessa porukassa syntyvä hyvä olo.

Turun Riennon Voimistelu on Suomen Voimisteluliiton jäsen. Aikuisliikunnallamme on toiminnan laadusta kertova Tähtiseura-tunnus.