Pää pirteäksi ja kroppa kuntoon!

Syyskausi 30.8. - 16.12.2021

Tule viihtymään ja liikkumaan monipuolisille ryhmäliikuntatunneillemme! Tunnit sopivat kaikille iästä riippumatta, osaavat ohjaajamme pitävät vauhdikkailla tunneilla sykkeen korkealla, hien pinnassa ja naurun herkässä. Rauhallisemmilla tunneillamme saat apua kehon jumeihin ja olon virkeäksi.

Tunneillemme voi ilmoittautua mukaan niin kauan kuin tunnilla on tilaa! Tai tule tutustumaan tunneillemme 6 € kertamaksulla.

Saat kuvan isommaksi klikkaamalla kuvaa hiiren oikealla ja valitsemalla "Avaa kuva uudessa välilehdessä"
Tilaa TRV:n kannatustuote, musta kankainen kangaskassi. Kassin hinta 20 e. Paina kuvaa lukeaksesi tuotteesta lisää.

Turun Riennon Voimistelu on Suomen Voimisteluliiton jäsen. Aikuisliikunnallamme on laadusta kertova Tähtiseura-tunnus.

Pidätämme oikeudet muutoksiin