Kurssit

Syyskausi 27.8.-16.12.2018

Aikuisbaletti

Jo entuudestaan tuttu tunti Riennolla saa jatkoa. Aikuisbaletti on hyvä keino parantaa kehon ryhtiä, venyvyyttä ja voimaa, ja sopii erinomaisesti aikuisille treenimuodoksi. Tunnilla teemme helppoja ja tehokkaita liikkeitä kehon voimistamiseksi ja nautimme kauniista musiikista ja tanssimisesta. Pääpaino tunnilla on tanssin ilon ja kehonhallinnan vahvistamisessa.

Aikuisbalettikurssit koostuvat 10 treenikerrasta, jotka ovat pituudeltaan tunnin mittaisia. Osallistujien maksimimäärä on 12 (min. 6) henkilöä.

Tiistaisin 17:00-18:00 | TRV:n kerholla

ACTIVE OUTDOORS uutuuskurssi!

Vaativuustaso helppo/keskitaso

Sauvakävely- ja ulkoliikuntaryhmässä tutustutaan kävelysauvoihin monipuolisena liikuntavälineenä ja yhdistää lenkkeihin lihaskuntoharjoitteita ulkoliikuntapaikalla ja esimerkiksi rappusissa. Sauvakävely on monipuolinen liikuntamuoto, jossa käsien käytöllä tehostetaan tavallista kävelyä huomattavasti. Syke saadaan kohoamaan vaihtelevassa maastossa, pienillä spurteilla tai ylämäkikävelyllä.

Vauhti ja tempo harjoitteissa on vapaasti jokaisen säädeltävissä. Ryhmän mukana pääsee harjoittelemaan tehokasta ja oikeaoppista käsien käyttöä, saa vinkkejä oikean mittaisten sauvojen hankintaan ja ennen kaikkea liikkumaan innostavassa sekä kannustavassa ryhmässä raittiissa ulkoilmassa.

Ota omat sauvakävelykepit mukaan tai lainaa kerholtamme sauvat tunnin ajaksi! Tule ajoissa paikalle, jotta saat säädettyä sauvat oikean pituisiksi.

Aikataulut julkaistaan elokuussa

Turun Riennon Voimistelu ry

Uudenmaankatu 16, 20500 Turku

trvoimistelu@gmail.com

0400-262733 (arkisin 16-19:00)