Haluan aloittaa jumpat Turun Riennon Voimistelussa, kuinka toimin?

Tervetuloa jumppaamaan kivaan seuraan! Käy tutustumassa tuntitarjontaamme ja sen jälkeen pääset muutamalla klikkauksella ilmoittautumaan sinua kiinnostaville tunneille.

Ilmoittautuminen tapahtuu seuran nettisivujen kautta: rekisteröidy ja ilmoittaudu. Valitse sieltä sinua kiinnostavat tunnit ja hyppää mukaan! Tietoa maksuista.

Voit tulla mukaan milloin vain ja mille tunnille tahansa ostamasi kausimaksun mukaisesti.

Pitääkö jumppiin varata paikka?

Ei, maksamalla kausimaksun saat käydä kaikilla siihen kuuluvilla tunneilla vapaasti. Ryhmäliikunnan kertakäynnin (4e) voit maksaa paikanpäällä ennen tunnin alkua käteisellä.

Mitä jumppatunnille pitää ottaa mukaan?

Tunneille on hyvä ottaa mukaan oma jumppamatto tai muu alusta, sisäliikuntajalkineet, hikipyyhe ja vesipullo. Kahvakuulatunneilla voi käyttää omia kahvakuulia, mutta voit lainata sellaisen myös seuraltamme.

Kesän Kahvakuula -tunteja varten lainakuulan voi noutaa TRV:n kerholta (Uudenmaankatu 16, 20500 Turku) 15min ennen tunnin alkua.

Voinko käydä suihkussa jumpan jälkeen?

Koulun suihkuja saa käyttää, mutta kouluilta on poistuttava n. 30 min kyseisen jumppatunnin jälkeen. TRV:n kerholla on suihku, jota voi myös käyttää. Muista, että seuraava tunti voi alkaa heti oman jumppatuntisi loputtua ja kerholla on vain yksi pukuhuone, jossa suihku sijaitsee.

Mistä mihin lukujärjestys on voimassa?

Syyskausi alkaa viikolla 35. ja kestää joulukuun ensimmäiselle tai toiselle viikolle. Syyskauden päättymisajankohta on koulukohtainen ja sosiaalisen median kanaville, sekä näiden lisäksi siitä tulee tietoa nettisivuille, kun ajankohta lähestyy. Myös ohjaajat tiedottavat jumppien päättymisestä.

Kevätkausi alkaa viikolla 2. ja kestää toukokuun puoleen väliin asti. Kevätkausi päättyy eri kouluilla hiukan eri aikaan, ja siitä tiedotetaan kuten syyskaudellakin.

Miksi jumppavuoroissa on poikkeuksia?

Toimimme pääasiassa koulujen tiloissa, ja noudatamme koulujen toiminta-aikoja. Näin ollen jumppia ei ole esimerkiksi syyslomalla, itsenäisyyspäivänä tai hiihtolomalla, elleivät koulut erikseen sitä salli. Koulut saavat itse määritellä iltakäytön päättymisajankohdan syys- ja kevätlukukaudella, ja siksi ne voivat vaihdella kouluittain. Lisäksi kouluilla on etuoikeus salien käyttöön omien tapahtumien vuoksi.

Julkaisemme nettisivujemme etusivulla ajankohtaiset peruutukset ja muutokset. Muutoksista ilmoitetaan myös seuran Facebook- ja Instagram-sivuilla. Nettisivuja seuraamalla ja Facebook-ryhmään liittymällä pysyt ajan tasalla muutoksista, peruutuksista ja uusista tapahtumista.

Miksi lempijumppani ei ole samaan aikaan kuin ennen, tai miksi sitä ei enää ole?

Lukujärjestykset rakennetaan asiakaspalautteiden, kävijämäärien sekä ohjaajien käytettävyyden mukaan sekä sen mukaan, miten seura saa koulujen tiloja käyttöönsä. Me jaamme kaikki tilamme alueen muiden toimijoiden kanssa. Vuoroissa tapahtuu usein meistä riippumattomia muutoksia, jotka ovat aina joillekin mieluisia ja joillekin ehkä pettymyksiäkin. Tulethan kuitenkin rohkeasti kokeilemaan, tuntimme ovat mahtavia!

Miksi lempiohjaajani ei enää ohjaa?

TRV:llä on motivoituneet, sitoutuneet ja ammattitaitoiset ohjaajat. Ohjaajien käytettävyys saattaa vaihdella elämäntilanteiden mukaan. Seuraan on tullut myös uusia innostavia ohjaajia, joten mene rohkeasti tutustumaan heidän tunteihinsa! Tutustu tästä ohjaajiimme.

Mihin jumppamaksut menevät?

Jumppamaksuilla katetaan ohjaajan palkka ja sen sivukulut, koulutukset sekä salivuorojen vuokrat. Tänä vuonna on tehty merkittäviä investointeja jumppavälineisiin (jumppamattoja, sauvakävelykeppejä jne), jotta jumppaajien liikuntakokemus entisestään paranee.

Mitä seuran hallitus tekee?

Hallitus ja työryhmät suunnittelevat seuran liikuntatoiminnan kokonaisuuden, järjestää vuoden aikana erilaisia tapahtumia, kehittää toimintaa ja viestii jäsenistölle mm. näiden vapaaehtoisvoimin ylläpidettävien nettisivujen ja seuran some-kanavien kautta.

Hallitus saa jumpata ilmaiseksi ja työryhmien jäsenet pienellä alennuksella. Kaikki maksavat jäsenmaksun. Lisäksi erilaisissa tapahtumissa työt hoituvat talkoohengessä.

Haluan jättää palautetta? Miten se tapahtuu?

Jäsenpalautetta, toiveita ja kysymyksiä voi kertoa ohjaajalle heti tunnin jälkeen tai lähettää viestiä palautelomakkeella.

Palautteet ovat seuralle erittäin tärkeitä, jotta voimme kehittää toimintaamme jatkossakin. Jos haluat itse mukaan kehittämään aikuisliikunnan tarjontaa, ota rohkeasti yhteyttä trvoimistelu(a)gmail.com