Usein kysyttyjä kysymyksiä

Jos tulen kokeilemaan tuntia (kertamaksulla tai liikuntasetelillä), pitääkö minun ilmoittautua? 

Ei tarvitse. Maksun voit suorittaa opettajalle (käteisellä tai liikuntasetelillä) ja mikäli haluat tunnin jälkeen ilmoittautua mukaan, voit tehdä sen sähköisesti Hoika-järjestelmän kautta tästä linkistä

Missä Turun Riennon Voimistelun kerho sijaitsee?

TRV:n kerho sijaitsee lähellä Turun keskustaa, Kupittaan puiston laidalla osoitteessa Uudenmaankatu 16, 20500 Turku. Katso tästä sijainti kartalla. Jos olet tulossa keskustasta bussilla, pääset parhaiten perille busseilla nro 3, 7 ja 13. Autoille ei ole omaa parkkipaikkaa, mutta lähikaduilla on aina hyvin tilaa. 

Kerhon viereiselle sisäpihalle Uudenmaankadulla ei saa pysäköidä. 

En ole aiemmin käynyt ryhmäliikuntatunneilla, mille tunneille minun kannattaisi osallistua? 

Valikoimassamme useimmat tunnit sopivat hyvin aloittelijoille, mutta kannattaa silti mennä rohkeasti kokeilemaan muitakin tunteja! Asiantuntevat ohjaajamme auttavat sinua mielellään ja opastavat liikeradoissa, jotta liikkuminen on turvallista, mutta ennen kaikkea hauskaa!

Lapseni tanssii innoissaan kotona ja haluaisimme tulla testaamaan tanssituntia.  Emme haluaisi maksaa koko kausimaksua etukäteen, kun en tiedä innostuuko sittenkään – miten toimimme? 

Suosittelemme, että lapsesi menee ensin kokeilemaan voimistelutunnille ja ilmoittautumaan vasta sen jälkeen. Mukaan joukkueisiin? -sivulta löydät lomakkeen, jolla voit tiedustella onko joukkueissa vapaita paikkoja ja ilmoittautua mahdollisiin avoimiin kokeilutreeneihin kauden alussa ja lopussa. Muina aikoina ota yhteyttä laittamalla viestiä osoitteeseen trvoimistelu(a)gmail.com.

Olen 9-vuotias, mutta kaverini voimistelee 10-12 vuotiaiden joukkueessa. Voisimmeko olla samassa joukkueessa?

Voimistelujoukkueiden ikärajoissa on +/- 1 vuoden jousto, mutta vain niin että maksimissaan kaksi voimistelijaa on joko vuoden nuorempi tai vanhempi – eli periaatteessa kyllä. Tiedustele asiasta Mukaan joukkueisiin -sivulla, jotta saat varmuuden ja pääset heti mukaan!

Molemmat lapseni voimistelevat TRV:llä, en pysty maksamaan lukukausimaksuja yhdellä kertaa. Miten voisin maksaa ne osissa? 

Kyllä. Ota kuitenkin ensin yhteyttä rahastonhoitajaamme ja sovi asiasta hänen kanssaan. Osoite: trvoimistelu@gmail.com

Miten saisin ajankohtaista tietoa TRV:n tunneista ja tapahtumista helposti? 

Me TRV:n toimistolla pyrimme välittämään tietoa mahdollisimman monen eri kanavan kautta. Uutisia löytyy kotisivujemme etusivulta Ajankohtaiset uutiset-osiosta, mutta myös seuramme facebook- ja instagram-sivuja kannattaa seurata. TRV:n kerhon seinillä ja ilmoitustauluilla on tiedotteita tunneista ja tapahtumista. 

Haluan vaihtaa tuntia/ottaa lisää tunteja, ilmoittaudunko uudestaan Hoikan kautta? 

Tiedustele ensin Ota yhteyttä -lomakkeen kautta (tai laittamalla viestiä osoitteeseen trvoimistelu(a)gmail.com) onko tunnilla tilaa ja, että haluaisit ilmoittautua tunnille. 

Huomasin, että järjestätte kesällä Kupittaan puistossa jumppaa ja haluaisin tulla niille tunneille, täytyykö minun ilmoittautua etukäteen? 

Ei tarvitse. Voit osallistua tunneille, vaikka et olisi aikaisemmin jumpannut seurassamme. Tutustu tästä aikatauluun ja hinnastoon

Turun Riennon Voimistelu ry
Uudenmaankatu 16, 20500 Turku
trvoimistelu@gmail.com
0400-262733 (arkisin 16-19:00)