Visio, missio ja arvot

Visio

Turun Riennon Voimistelu ry tarjoaa monipuolisia ja motivoivia voimistelu- ja ryhmäliikuntatunteja, ja ohjaajat ovat ammattitaitoista. Harrastajamäärää kasvatetaan ja seuratoimijat sitoutuvat itsensä ja seuran kehittämiseen.

Missio

Tarjoamme monipuolista, hyvinvointia tukevaa liikuntaa kaikille sekä iloa ja elämyksiä urheilun ja seuratoiminnan parissa.

Tarjoamme harrastetason voimistelutoimintaa turkulaisille lapsille, nuorille ja aikuisille. Seuraamme pääsee mukaan voimistelemaan aiemmasta kokemuksesta riippumatta – tarvitset vain motivaatiota, intoa ja halua oppia uutta!

Tarjoamme matalan kynnyksen laadukasta liikuntatoimintaa aikuisille liikkujille ryhmissä, joissa on kannustavat, motivoivat ja ammattitaitoiset ohjaajat.

Arvot

Ilo ja elämykset