TRV seuratuotteet

Tuotteemme sopivat kaikille seuramme harrastajille sekä kannustusjoukoille kotona!

Verkkokauppa

Hanki verkkokaupastamme vaatteet ja varusteet treeneihin sekä vapaa-ajalle. Valikoimasta löytyy lasten ja aikuisten tuotteita, joissa loistaa TRV:n pirteä vihreä väri! Seuratuotteiden tilaaminen ei vaadi seuran jäsenyyttä.

Tilaaminen on helppoa - valitse tuotteiden koot, kappalemäärä ja mahdollinen värivaihtoehto, jonka jälkeen tuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen (esim. suoraan kotiisi).

Voimistelija - selvitä valmentajaltasi onko joukkueellasi yhteistä treeni-/tai edustusasua, joka kaikkien tulee hankkia.

Jos verkkokaupan (sportiro.fi) tuote on viottunut tai muuten epäkelpo, ole yhteydessä sähköpostitse: info@sportiro.fi

TRV:n seuratuotteet
Klikkaamalla kuvaa siirryt verkkokauppaan

TRV -kangaskassit

Tilaa itsellesi ekologinen ja tyylikäs musta TRV -kangaskassi painatuksella! Sopii hyvin treenikassiksi tai vaikka ostoskassiksi kauppareissuille. Kassin toisella puolella on TRV:n logo valkoisella ja toinen puoli on yksivärinen musta.

Kangaskassit on valmistettu Virossa.

Hinta: 10€ / kpl (2kpl = 15€)
Mitat: 38x42 cm
Materiaali: 100 % puuvilla

Ota yhteyttä ja hanki kangaskassi ajoissa ennen kauden alkua!

Tilaukset: trvoimistelu@gmail.com.

Piruetti - Liikkujan oma kauppa

Piruetin Turun liikkeestä Turun Riennon Voimistelun jäsenille -10% alennusta. Alennuksen saat kertomalla voimistelevasi Turun Riennon Voimistelussa (tai näyttämällä kuitin maksetusta Turun Riennon Voimistelun kausimaksusta).

www.piruetti.fi