Tanssi

Aikuisbaletti (kurssi)

Vaativuustaso helppo

Jo entuudestaan tuttu tunti Riennolla saa jatkoa. Aikuisbaletti on hyvä keino parantaa kehon ryhtiä, venyvyyttä ja voimaa, ja sopii erinomaisesti aikuisille treenimuodoksi. Tunnilla teemme helppoja ja tehokkaita liikkeitä kehon voimistamiseksi ja nautimme kauniista musiikista ja tanssimisesta. Pääpaino tunnilla on tanssin ilon ja kehonhallinnan vahvistamisessa.

Aikuisbalettikurssit koostuvat 10 treenikerrasta, jotka ovat pituudeltaan tunnin mittaisia. Osallistujien maksimimäärä on 12 (min. 6) henkilöä.

 


TRV:n aikuisbaletti on myös kaupungin liikuntaohjelmistossa!


 


Tanssillinen voimistelu, yli 18-vuotiaat

 

Ryhmän tavoitteet asetetaan yhdessä eri taustoista tulevien harrastajien kanssa. Syyskaudella ryhmällä on suunnitelmissa osallistua muun muassa Voimisteluliiton tapahtumiin. Ryhmään ei ainakaan toistaiseksi ole määritelty yläikärajaa, joten kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan. Myöskään taitotasovaatimusta ei ole, eli mukaan vain rohkeasti!

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.

 


Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse trvoimistelu@gmail.com tai voit lähettää viestin TRV:n facebook sivujen kautta tästä!

Kokeilemaan voit tulla ilman ilmoittautumistakin.