TANSSI

Tanssillinen voimistelu, yli 18-vuotiaat

 

Ryhmän tavoitteet asetetaan yhdessä eri taustoista tulevien harrastajien kanssa. Syyskaudella ryhmällä on suunnitelmissa osallistua muun muassa Voimisteluliiton tapahtumiin. Ryhmään ei ainakaan toistaiseksi ole määritelty yläikärajaa, joten kaikki ovat tervetulleita kokeilemaan. Myöskään taitotasovaatimusta ei ole, eli mukaan vain rohkeasti!


Harjoitusajat:

keskiviikko 16:00-17:30 Luostarinvuoren koulu (Juhlasali, Sisäänkäynti kadulta katsottaessa rakennuksen oikeasta päädystä, läheltä puiston porttia)

torstai 17:00-18:30 Turun Riennon kerho


Ohjaajat: Vilma ja Heidi

Lisätietoja voit kysellä sähköpostitse trvoimistelu@gmail.com tai voit lähettää viestin TRV:n facebook sivujen kautta tästä!

Kokeilemaan voit tulla ilman ilmoittautumistakin.

  

Aikuisbaletti (kurssi)

Vaativuustaso helppo

Jo entuudestaan tuttu tunti Riennolla saa jatkoa. Aikuisbaletti perustuu perinteiseen vaganova-tekniikkaan. Tunneilla tehdään harjoituksia niin tangossa kuin keskilattialla. Tunneilla keskitytään keskivartalon kannatukseen sekä linjojen löytämiseen. Klassinen baletti luo hyvän pohjan myös muille tanssilajeille.

Aikuisbalettikurssit koostuvat 10 treenikerrasta, jotka ovat pituudeltaan tunnin mittaisia. Osallistujien maksimimäärä on 12 (min. 6) henkilöä.


Harjoitusajat:

tiistaisin klo 18-19, Turun Riennon kerho


TRV:n aikuisbaletti on myös kaupungin liikuntaohjelmistossa!