Tietoa meistä

Tervetuloa liikkumaan kanssamme. Turun Riennon Voimistelu on liikuttanut turkulaisia ja lähikuntien asukkaita jo vuodesta 1908 lähtien.

Turun Riennon Voimistelu tarjoaa laadukasta liikuntaa, voimistelua ja tanssia kaikenikäisille. Toimimme Turussa pääasiassa Kupittaan, Martin ja Mäntymäen alueilla. Löydät meidät läheltä kotiasi, sillä suurin osa liikuntatunneistamme järjestetään lähialueiden kouluilla ja muissa kaupungin liikuntatiloissa. Meillä jumppaavat tytöt, pojat, naiset ja miehet – ikään ja kuntoon katsomatta. Harrastajille tarjoamme monipuolisia viikkotunteja, joita koulutetut ohjaajamme vetävät turkulaisten koulujen liikuntasaleilla ja Turun Riennon kerhotilassa Uudenmaankadulla.

Mukaan on helppo tulla: yhdellä ilmoittautumisella varmistat kohtuuhinnalla paikkasi koko lukukauden liikuntatunneille. Emme ole unohtaneet muista ryhmäliikuntalajeista kiinnostuneita, sillä monipuoliset ja mielenkiintoiset tunnit tarjoavat joka viikko uusia kokemuksia niin lapsille ja nuorille kuin aikuisillekin! Tarjonnastamme löydät itsellesi tai perheenjäsenellesi sopivan liikuntamuodon, olipa tavoitteesi liikuntakipinän herättäminen, kunnon kohottaminen, tavoitteellinen voimistelu tai energisessä ja hyväntuulisessa porukassa syntyvä hyvä olo. Tule tutustumaan joukkuevoimisteluun, tanssiin ja erilaisille ryhmäliikuntatunneille!

Turun Riennon Voimistelu on Suomen Voimisteluliiton jäsen. Aikuisliikunnallamme on toiminnan laadusta kertova Priima-tunnus.

Harrastaminen meillä saa pään pirteäksi ja kropan kuntoon!