Tervetuloa liikkumaan kanssamme! Turun Riennon Voimistelu on liikuttanut turkulaisia ja lähikuntien asukkaita jo vuodesta 1908 lähtien. Ensimmäiset kansalliset voimistelukilpailut olemme järjestäneet jo vuonna 1912.

Tavoitteenamme on tarjota kaikenikäisille laadukasta urheilua ja nautinnollisia elämyksiä liikunnan, voimistelun ja tanssin parissa hyvässä seurassa. Lapset ja nuoret oppivat ymmärtämään liikunnan merkityksen kun pääsevät liikkumaan monipuolisesti jo pienestä pitäen. Liikunta jatkuu seurassamme läpi elämän.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden monipuoliseen urheilemiseen edullisesti ja ammattitaitoisten ohjaajien opastuksessa. Löydät meidät läheltä kotiasi, sillä suurin osa liikuntatunneistamme järjestetään lähialueiden kouluilla ja Turun Riennon kerhotilassa Uudenmaankadulla. Tavoitteena on, että jokainen rientolainen voi nauttia ryhmässä liikkumisesta ja kehittyä.

Tavoitteenamme on kehittyä joukkuevoimistelu- ja liikuntaseurana panostamalla erityisesti ohjaajien ja valmentajien koulutukseen sekä näkyä jatkossakin erilaisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa paitsi kotikaupungissamme myös valtakunnallisilla ja kansainvälisillä areenoilla.

Tule tutustumaan joukkuevoimisteluun, tanssiin ja erilaisiin ryhmäliikuntatunteihin!

Turun Riennon Voimistelu on Suomen Voimisteluliiton jäsen. Aikuisliikunnallamme on toiminnan laadusta kertova Tähtiseura-tunnus.

"Pää pirteäksi ja kroppa kuntoon!"

#trvoimistelu