Seuratuotteet

Tuotteemme sopivat kaikille seuramme harrastajille sekä kannustusjoukoille!

Hanki monipuolisesta verkkokaupastamme vaatteet ja varusteet treeneihin ja vapaa-ajalle! Valikoimasta löytyy lasten ja aikuisten tuotteita. Tilaaminen on todella helppoa - voit itse valita tuotteiden koot, kappalemäärän ja mahdollisen värivaihtoehdon ja sen jälkeen tilata tuotteet suoraan kotiisi!

Tiedustele voimistelujoukkueesi valmentajalta oletteko tilaamassa yhdessä edustusasuja. Yksittäisten tuotteiden tilaukset voi myös joukkueissa hoitaa omatoimisesti.

Jäsentuotteiden tilaaminen ei vaadi seuran jäsenyyttä.

Klikkaamalla alla olevaa Sportiro -logoa pääset verkkokauppaamme!

Tilausmyyntituotteina valmistettavilla yksilöidyillä (personoiduilla) tuotteilla ei ole vaihto- ja palautusoikeutta. Tilausmyyntituotteille vaihto-oikeus on voimassa ainoastaan tapauksessa, jossa yksilöity tuote on viallinen. Tilausmyyntituotteita ei voida palauttaa.

Jos tuote on vioittunut tai muuten epäkelpo, ole yhteydessä sähköpostitse: info@sportiro.fi.

Turun Riennon Voimistelu