Oletko sinä tiimimme puuttuva palanen?

Haemme apu- ja vastuuvalmentajia seuramme valmennusryhmiin!

Syyskaudella 2018 seuramme alle 12 vuotiaiden valmennusryhmien lukumäärää kasvaa, jonka vuoksi haemme tiimiimme vahvistusta aloittelevista ja kokeneista valmentajista.

Valmentamisen voi aloittaa iästä ja kokemuksesta riippuen apuvalmentajana tai vastuuvalmentajana. Apuvalmentajina toimivat 13-17-vuotiaat nuoret ja valmentajina 18 vuotta täyttäneet aikuiset. TRV kouluttaa kaikki valmentajansa Suomen Voimisteluliiton koulutuksissa. Sinulla itselläsi ei tarvitse olla voimistelu- tai tanssitaustaa, tärkeintä on halu ja innostus oppia.

Tietotaidon, kokemuksen ja innostuksen mukaan sopiva valmennusrooli ja valmennettava ryhmä sovitaan yhdessä valmennusvastaavan kanssa. Työnkuvasi tarkentuu kokemuksesi ja kiinnostustesi mukaan.

Työaika painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin opiskelun ohelle. Palkka sopimuksen mukaan.

Jos joukkuevoimistelu on lähellä sydäntäsi ja haluat päästä jakamaan osaamistasi, täytä hakemus ja otamme sinuun yhteyttä!