Turun Riennon Voimistelu mukana Voimisteluviikko -tapahtumassa Skanssissa

15.8.2018

Seuramme osallistuu Voimisteluviikon lauantaina 25.8. kauppakeskus Skanssissa (Skanssinkatu 10, 20730 Turku) järjestettävään tapahtumaan. Päivän aikana voit nähdä joukkueiden esityksiä sekä tulla moikkaamaan rientolaisia ständillemme. Esitykset ovat tasatunnein klo 10-13:00.

Nähdään Skanssissa!

Voimisteluviikon aikana 27.8.-2.9. TRV järjestää Tutustumisviikko -tapahtuman, jonka aikana voit tulla tutustumaan kaikkiin voimistelu- ja ryhmäliikuntatunteihimme ilmaiseksi. Ota ystävä mukaan ja aloittakaa syksy urheillen!

Ilmoittautuminen syksyn voimistelu- ja aikuisten ryhmäliikuntatunneille on auki!

1.8.2018

Ilmoittautuminen syksyn tunneille on nyt käynnissä. Tutustu voimistelu- ja ryhmäliikuntatunteihin ja varmista paikkasi ryhmissä ilmoittautumalla mukaan. Syksyn valikoimassa mm. Kahvakuulaa aloittelijoille, kehonhuoltoa, aikuisbaletti -kurssi, kuntopiiri ja paljon muuta!

Eläkeläisten kuntojumppa -tunti ei vielä löydy syksyn aikataulusta, sillä etsimme tunnille uutta ajankohtaa salivuoromuutosten vuoksi. Seuraa tiedotteitamme verkkosivuilla tai somessa, tai kysy suoraan viestillä tästä.

Syyskausi starttaa viikolla 35, eli ensimmäinen tunti on maanantaina 27.8. Nähdään jumppasaleilla!

Elokuun Active Outdoors -tunnit peruttu

27.7.2018

Elokuussa tiistai iltapäivisin pidettävät Active Outdoors -sauvakävelytunnit ovat valitettavasti peruttu sairastapauksen vuoksi. Seuraa meitä Facebookissa - kuulet sitä kautta ensimmäisenä seuramme uutiset.

Ilmoittautuminen voimistelu- ja tanssitunneille on nyt käynnissä

24.7.2018

Ilmoittautuminen TRV:n voimistelujoukkueisiin (satujumppa, joukkuevoimistelu ja aikuisten tanssillinen voimistelu) sekä aikuisbaletti -kurssille on käynnissä. Käy tutustumassa tunteihin Kilpailu ja valmennus sekä Ryhmäliikunta -osioistamme.

Tunnit täyttyvät nopeasti, joten ilmoittaudu mukaan ja varmista paikkasi!

TRV:n syyskausi alkaa viikolla 35!

17.7.2018

Syksyn aikataulu ja uudistunut tuntivalikoima julkaistaan heinäkuussa ja samalla myös ilmoittautuminen tunneille aukeaa. Tutustu tästä voimistelun KILPAILU JA VALMENNUS -osioon ja aikuisliikunnan RYHMÄLIIKUNTA -osioon.

Jos haluat lisätietoa tunneista tai apua ilmoittautumisessa, laita viestiä joko suoraan trvoimistelu@gmail.com tai Ota yhteyttä -lomakkeen kautta! Ilmoittaudu TÄSTÄ mukaan seuramme voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneille!

Nähdään syksyllä treenisaleilla!