Jäsentiedote

11.7.2020

Tiedote Turun Riennon Voimistelu ry:n jäsenille

Turun Riennon Voimistelu ry:n uusi liikuntakausi käynnistyy elokuun lopussa. Sydämellisesti tervetuloa liikkumaan yksin, yhdessä ystävän tai vaikka koko perheen voimin seuramme tunneille.

Kiitos kaikille seuramme jumppareille, voimistelijoille ja voimistelijoiden vanhemmille siitä, että olette pysyneet mukana seuramme toiminnassa tänä poikkeuksellisena keväänä. Ilman teitä ei olisi meitä! Pääset katsomaan täältä seuramme voimistelijoiden kuvaaman tanssiesityksen, joka on tehty kiitokseksi kuluneesta kaudesta.

Ilmoittautuminen syksyn tunneille on jo auki!

Ilmoittautuminen syksyn tunneille aukesi heti heinäkuun alussa, joten käythän heti varmistamassa paikkasi syksyn tunneilta! Jos olet jo TRV:n jäsen, voit vain kirjautua sisään Hoika-järjestelmään vanhoilla tunnuksillasi ja ilmoittautua kaikille sinua kiinnostaville tunneille. Ilmoittautuminen-sivulta löydät tarvittavan tiedon rekisteröitymistä ja ilmoittautumista varten. Hinnastosta löydät tiedot voimistelun ja ryhmäliikunnan kausimaksuista ja alennuksista.

Ilmoittaudu mukaan tunneillemme tämän linkin kautta.

Syksyn tuntivalikoima

Tarjoamme harrastetason voimistelutunteja lapsille, nuorille ja aikuisille sekä ryhmäliikuntatunteja aikuisille. Valikoimastamme löydät itsellesi tai perheenjäsenellesi sopivan liikuntamuodon, olipa tavoitteesi liikuntakipinän herättäminen, kunnon kohottaminen tai liikkuminen hyväntuulisessa ja kannustavassa porukassa. Voit osallistua tunneillemme aiemmasta kokemuksesta riippumatta – tarvitset vain innostusta, iloisen mielen ja halun oppia uutta!

Tutustu voimistelun ja ryhmäliikunnan tuntitarjontaan verkkosivuillamme ja tästä alta:

RYHMÄLIIKUNTA
Maanantai
16:00-17:00 Kuntojumppa, eläkeläiset | Puropellon koulu
17:00-18:00 Kuntojumppa | Puropellon koulu

Keskiviikko
18:00-19:00 Lihaskunto | Puropellon koulu
19:00-20:00 Kehonhuolto | Puropellon koulu

Torstai
17:30-18:30 Kahvakuula | Puropellon koulu

VOIMISTELU
Satujumppa Minit (2016-2017) uusi ryhmä
Ti 16:00-17:00  | TRV:n kerho

Satujumppa (2015-2016)
Ti 17:00-18:00 | TRV:n kerho

Amelia (2013-2014, voimistelun alkeisvalmennus)
To 18:00-19:00 | TRV:n kerho

Aurora (2011-2012, voimistelun alkeisvalmennus) 
Ke 16:30-18:00 | Luostarivuoren koulu

Adella (2008-2009, joukkuevoimistelu) *
Ma 16:00-18:00 | Kupittaan koulu
Ti 18:00-20:00 | TRV:n kerho

Aisha (yli 18v, tanssillinen voimistelu) *
Ke 18:00-20:00 | Luostarivuoren koulu
To 16:30-18:00 | TRV:n kerho

* Tiedustelethan ennen ilmoittautumista, onko Aisha- tai Adella-joukkueessa tilaa tämän linkin kautta. Muihin voimistelujoukkueisiin voit ilmoittautua niin kauan kuin joukkueessa on tilaa.

Syksyn aikataulussa muutama uutuustunti!

  • Satujumppa Minit (2016-2017 syntyneet)
    Syksyllä 2020 alkaa uusi Satujumppa Minit -ryhmä, joka on tarkoitettu vuosina 2016-2017 syntyneille perheen pienimmille jumppareille. Satujumppa Minit -ryhmässä opetellaan voimistelun perustaitoja leikkien ja tutustutaan erilaisiin voimisteluvälineisiin. Tunneilla leikitään, liikutaan ja pelaillaan monipuolisesti, ja ryhmässä toimimisen myötä myös sosiaaliset taidot kehittyvät. Tutustu ryhmään tästä linkistä.
  • Amelia (2013-2014 syntyneet)
    Amelia-joukkue jatkaa siitä, mihin Satujumppa-ryhmä keväällä jäi. Vuosina 2013-2014 syntyneille voimistelijanaluille tarkoitetussa joukkuevoimistelun alkeisvalmennusryhmässä jatketaan voimistelutaitojen kehittämistä, ja tutustumaan entistä enemmän joukkuevoimistelun tekniikoihin, välineisiin ja temppuihin. Muun muassa voimistelunarut ja pallot tulevat tutuiksi leikin ja hauskojen harjoitteiden avulla. Tutustu ryhmään tästä linkistä.

Starttaa syyskausi Voimisteluviikolla 24.8.–30.8.2020!

Syksyn valtakunnallisen Voimisteluviikon teemana on "Voimistelu täynnä mahdollisuuksia!", jonka myötä kannustamme kaikkia löytämään itselleen sopivan harrastuksen seurastamme. Viikon aikana Turun Riennon Voimistelun ryhmäliikunta- ja voimistelutunneille osallistuminen on ilmaista, joten vinkkaathan Voimisteluviikosta tutuillesi ja tulkaa yhdessä kokeilemaan ja treenaamaan tunneillemme!

Seuratuotteiden tilauspäivät kerholla 

Järjestämme kauden alussa TRV:n kerholla kaksi seuratuotteiden sovitus- ja tilauspäivää, jolloin voit tulla sovittamaan TRV:n seuravaatteita ja osallistua yhteistilaukseen. Sovituspäivät ovat sunnuntai 6.9. klo 15-16 ja maanantai 7.9. klo 18-19. Tervetuloa tilaamaan uudet treenituotteet syksyksi!

TRV maksaa yhteistilauksen postimaksun ja tilatut tuotteet voi tulla noutamaan kerholta sovittuna ajankohtana. Tuotteiden hakupäivä ilmoitetaan myöhemmin verkkosivuillamme. Sinun ei tarvitse olla TRV:n jäsen tilataksesi tuotteitamme. Tutustu TRV:n seuratuotteisiin verkkokaupassa.

Haluaisitko mukaan seuratoimintaan?

Oletko innostunut talkootöistä, tai haluatko oman liikuntaharrastuksesi ohella olla mukana kehittämässä voimisteluseuraa? Turun Riennon Voimistelun hallitus kokoontuu tällä hetkellä kuuden naisen voimin, lisäjäsenet ovat siis lämpimästi tervetulleita! Seuratoiminta ei vie paljon aikaa, mutta antaa paljon. Hallitus kokoontuu noin kerran kuussa, ja kilpailujen järjestämisen aikana (n. kahden vuoden välein) hieman tiheämmin.

Hallituksen jäsenenä pääset tekemään arvokasta työtä matalan kynnyksen voimistelu- ja urheilutoiminnan edistämiseksi kaiken ikäisille. Voit osallistua oman kiinnostuksesi mukaan esim.

  • seuratoiminnan kehittämiseen,
  • nettisivujen ja sosiaalisen median näkyvyyden parantamiseen,
  • kilpailujen organisointiin,
  • uusien tuntien ja ryhmien ideointiin.

Lue lisää ja hae mukaan seuratoimintaan!

Rentouttavaa loppukesää ja nähdään syksyllä jumppasaleilla!

Ystävällisin terveisin,

Turun Riennon Voimistelu ry
trvoimistelu(a)gmail.com
www.turunriento.fi/voimistelu