Lisenssit

Lisenssi on voimassa 1.9.-31.8. Kaikkien voimistelijoiden tulee hankkia itse Voimisteluliiton lisenssi.

STARA-tapahtumiin osallistuvat: Stara-lisenssi

Harrastesarjat: Harrastelisenssi

8-10v., 10-12v., sekä kilpasarjat: Lisenssi B

SM-sarjat: Lisenssi A

Kilpailulisenssit, Stara-lisenssit sekä vakuutukset

Suomen Voimisteluliiton yleisten kilpailu- ja kurinpitosääntöjen perusteella jokaisella Voimisteluliiton alaisiin kilpailuihin osallistuvalla urheilijalla on oltava voimassa oleva kilpailulupa eli lisenssi.

Lisenssi hankitaan seuran jäsenrekisterin kautta. Jäsenrekisteristä valitaan ”Lisenssien osto” ja ”Urheilija”. Sivu ohjaa oikean lisenssin valinnan jälkeen maksun verkkopankkiin, jolloin maksu on tehtävä heti lisenssiä ostettaessa.

Vakuutukseton lisenssi

Mikäli urheilijalla on oma, urheilutapaturmakorvaavuusehdon sisältävä vakuutus, voi hän ottaa vakuutuksettoman lisenssin. Vakuutuksen kattavuus pitää selvittää omasta vakuutusyhtiöstä ennen lisenssin hankkimista. Maksamalla vakuutuksettoman lisenssin lisenssinhaltija vakuuttaa, että hänellä on voimassa oleva vakuutus, joka kattaa lajin kilpailu- ja harjoittelutoiminnan sekä niihin liittyvien matkojen yhteydessä sattuneet tapaturmat kotimaassa ja ulkomailla.

Alla kuvallinen pikaohje lisenssin ostoa varten:

Lisätietoja lisensseistä löydät Voimisteluliiton sivuilta: www.voimistelu.fi

Lisensseihin liittyvissä ongelmatilanteissa ota yhteyttä: lisenssit@voimistelu.fi