Sosiaalisen median ohjeet voimistelijoille ja vanhemmille

Turun Riennon Voimistelun valmentajat ja hallituksen markkinointivastaava saattavat kuvata (video tai valokuvat) voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneilla aineistoa sosiaaliseen mediaan. Näitä materiaaleja hyödynnetään monipuolisesti seuran markkinoinnissa esimerkiksi Instagramissa, Facebookissa ja verkkosivuilla, sekä julisteissa ja esitteissä, jotka tulevat TRV:n omaan käyttöön.

TRV:n sosiaalisen median kanavat:

Instagram  |  Facebook

Alla muutama ohje hyvän some-käyttäytymisen varmistamiseksi:

1. Pyri ylläpitämään seuramme positiivista, iloista ja energistä imagoa myös päivityksissäsi. Muista, että edustat seuraa myös vapaa-ajallasi. Haluamme nähdä paljon kivoja ja iloisia päivityksiä seuramme voimisteluarjesta! Muista käyttää päivityksissäsi #trvoimistelu hashtagia! (Tai joukkueesi omaa: #trv ja joukkueesi nimi, esim. #trvadella)
  2. Älä arvostele seuraa, voimistelukavereita, muita seuroja, tuomareita äläkä seuratoimijoita netissä.
  3. Mieti minkälaisia kuvia jaat. Kysy kaveriltasi lupa, jos julkaiset heistä kuvan.
  4. Julkaise vain itse ottamiasi kuvia, älä kopioi muiden kuvia.
  5. Arvosta erilaisuutta. Kaikki ovat saman arvoisia.
  6. Muista, että sosiaaliset mediat ovat oikein käytettynä kaikkien hyvinvointia edistäviä, ei pahaa mieltä eikä harmistusta aiheuttavia!

Voimistelujoukkueilla voi olla oma Instagram-tili, jossa valmentajat julkaisevat kuvia joukkueen treeneistä, kilpailuista ja muita kuulumisia. TRV:n markkinointivastaava neuvoo ja opastaa valmentajia tilien ylläpidossa.

#trvoimistelu