Aurora

2011–2012 syntyneet (joukkuevoimistelun alkeisvalmennus)

Kiinnostuitko Aurora -joukkueesta? Mikäli olet kiinnostunut Aurora-joukkueesta ja haluat tulla tutustumaan, ota yhteyttä ja sovi tutustumiskerrasta! Voit myös ilmoittaa lapsesi alkeisvalmennusryhmään Ilmoittautuminen-sivulla niin kauan kuin joukkueessa on tilaa.

Aurora-ryhmässä keskitytään perusvoimistelutaitojen ja lajitekniikan harjoittelemiseen, hauskanpitoa unohtamatta. Ryhmässä on 8 innokasta voimistelijaa. Tunneilla vahvistetaan voimistelutaitoja, kuten hyppyjä, tasapainoa, akrobaattisia taitoja ja notkeutta.

Ryhmä osallistuu seuran omiin näytöksiin sekä oman kiinnostuksen mukaan kauden aikana alueellisiin Stara -tapahtumiin.

Joukkuetta valmentaa: Pinja H. ja Laura L.

Syksyn harjoitusaikataulu:

Keskiviikko 16:30-18:00 | Luostarivuoren koulu

Kausimaksu: 45 euroa

Kausimaksun lisäksi tulee kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu (10€), joka veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Voimistelijoita ei ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelu ry:n puolesta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin