Voimistelun kausimaksut

Kaudella 2021-2022 voimistelun puolivuosittaiset kausimaksut määräytyvät joukkueiden harjoittelumäärän mukaan seuraavasti:

Lapset ja nuoret (alle 18-vuotiaat)Aikuiset (yli 18-vuotiaat)
1 x viikossa 65 €1 x viikossa 75 €
2 x viikossa 90 €2 x viikossa 100 €
3 x viikossa 165 €3 x viikossa 175 €
Kausimaksun lisäksi jäseniltämme peritään kerran vuodessa maksettava 10 euron suuruinen seuran jäsenmaksu. Maksu veloitetaan kerran vuodessa, vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Kausimaksuun sisältyy

• Valmennus (myös etä- ja omatoimitreenit)
  • Harjoitusmäärän mukaisen salivuokran

Erikseen maksettavat joukkuekohtaiset kulut:

• Kerran vuodessa maksettava TRV:n jäsenmaksu,
  • kilpailu- ja seuran edustusasut
  • välineet,
  • leirit
  • mahdolliset lisä- ja erikoistunnit (mm. kesätreenit, baletti, yms.),
  • ulkopaikkakuntakilpailuiden majoitukset ja kuljetukset,
  • varustehankinnat,
  • Voimisteluliiton lisenssit

Valmennuksen harjoituskaudet

Kevätkausi: tammi-toukokuu
Syyskausi: elokuu-joulukuu

Voimistelujoukkueet voivat halutessaan treenata kesä-heinäkuussa, mutta nämä treenit laskutetaan erikseen. Hinta määräytyy joukkueen yhteisten treenien lukumäärästä.

Tutustumis- ja kertamaksut

Uudet jumpparit voivat tulla tutustumaan TRV:n voimistelutunneille kerran ilmaiseksi ennen ilmoittautumista.

Jäsenmaksu

Kausimaksun lisäksi jäseniltämme peritään kerran vuodessa maksettava 10 € suuruinen seuran jäsenmaksu. Maksu veloitetaan kerran vuodessa, vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Alennukset

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla saa 5 € alennuksen. Voimistelutunteja koskien myönnämme sisaralennuksia. Ei koske kursseja tai kertamaksuja.

Jos aloitat voimistelemisen joukkueessa kesken kauden (syksyllä syysloman jälkeen ja keväällä talviloman jälkeen), saat kausimaksusta 25 % alennuksen.

Vakuutus

Voimistelijoita ei ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelu ry:n puolesta. Voimistelutapahtumiin ja -kilpailuihin osallistuminen vaatii voimistelijalta vakuutuksen ja lisenssin.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

#trvoimistelu