Gymnaestrada 2022

Liikkeen & voimistelun suurtapahtuma 9.-12.6.2022 Tampereella

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa harrastajat ja huiput esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta. Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada (www.gymnaestrada.fi) ottaa haltuun koko Tampereen.

Tampereella 9. - 12.6.2022 järjestettävä Gymnaestrada on tapahtumana runsas. Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan.

Myös Turun Riennon Voimistelu ry lähtee Tampereelle!

Olemme osallistumassa Gymnaestradan kenttäohjelmaan ja kutsumme myös sinut mukanamme Tampereelle esiintymään.

Sinun ei tarvitse olla seuramme jäsen tai kokenut voimistelija. Riittää, että sydämesi sykkii esiintymiselle, voimistelulle ja olet valmis harjoittelemaan keväällä 2022 kenttäohjelmaa Turussa ja Vantaalla.

Tutustu tästä kenttäohjelmiin

Osallistumme tanssillisen voimistelun kenttäohjelmaan, alle on listattu ohjelmavaihtoehdot. Linkkien kautta pystyt tutustumaan esiintymisasuihin, hintoihin ja koreografioihin.

Ohjelmien koreografiat ja liikkeet ovat suunniteltu molemmissa ohjelmissa niin, että ne soveltuvat erinomaisesti eri ikäisille ja tasoisille voimistelijoille ja liikkujille. Alapuolella olevalla ilmoittautumislomakkeella pyydämme sinua valitsemaan sinulle mieluisemman ohjelman.

Sivun alareunaan on kerätty tärkeää tietoa mm. Gymnaestradan hinnoista.

TRV:n Gymnaestrada-aikataulu:

31.10.2021 Alustavat ilmoittautumiset
30.1.2022 Sitovat ilmoittautumiset
Helmi-huhtikuu Harjoituksia Turussa
9.4.2022 Kenttäohjelmien yhteisharjoitukset Vantaalla
Huhti-toukokuu Harjoituksia Turussa
9.-12.6.2022 Gymnaestrada Tampereella

Lisätietoja Gymnaestradasta saat gympiltämme*:
Anna H. (trvoimistelu@gmail.com)

*gymppi eli seuran yhteys- ja vastuuhenkilö Gymnaestrada Tampere 2022 -tapahtumassa

Alustava ilmoittautuminen Gymnaestradaan

Ilmoittaudu mukaan Gymnaestradaan Turun Riennon Voimistelu ry:n mukana! Alustavan ilmoittautumisen päätyttyä (sunnuntai 31.10.2021) otamme kaikkiin kiinnostuneisiin henkilökohtaisesti yhteyttä.

Valitse kenttäohjelma, johon haluaisit osallistua *

Huippuetu Särkänniemeen

Samalla kun tilaat Gymnaestradan osallistujapassin, voit hankkia Särkänniemeen-rannekkeita! Tutustu alla vaihtoehtoihin ja tilaa itsellesi (ja perheenjäsenillesi) rannekkeet.

1. Särkänniemi-ranneke (20 € / kpl) oikeuttaa sisäänpääsyyn yhtenä päivänä 8. – 13.6. välisenä aikana Särkänniemen kohteisiin (Akvaario, Näsinneula, Koiramäen eläinpuisto), huvipuistoon ja huvilaitteisiin pituusrajojen puitteissa.Voit tilata Särkänniemi-rannekkeet myös omille perheenjäsenillesi samaan etuhintaan.
  2. Gymnaestrada-rannekke (40 € / kpl) on voimassa koko tapahtuman ajan eli 9.-12.6. – tällöin voit piipahtaa huvipuistossa useampana päivänä. Tämä ranneke on ainoastaan Gymnaestradan osallistujille, ei perheenjäsenille. Gymnaestrada-rannekkeita on myynnissä rajoitettu erä.

Tutustu tarkemmin Gymnaestradan Särkänniemi-etuihin. Rannekkeiden tilaus on sitova.

Tärkeää tietoa Gymnaestradasta

1. Ilmoittautuessaan Gymnaestradaan osallistuja saa osallistujapassin (108 €)
  2. Jokainen osallistuja tarvitsee lisenssin (suosittelemme staralisenssiä (10,50 €).
  3. Kenttäohjelmia varten jokaiselle osallistujalle hankitaan esiintymisasu, jonka osallistuja maksaa ("Kirkkaat vedet"-kenttäohjelma noin 60 €, "Ystäväni, elämäni"-kenttäohjelma 65 - 105 €)
  4. Muita kuluja Gymnaestradaan liittyen, mm.: ruokailut, majoittuminen, liikkuminen Turusta Tampereelle ja takaisin.

Osallistujapassin kanssa voit Gymnaestradan aikana hyödyntää Tampereella hienoja etuja! Tässä lueteltuna joitakin etuja, joita saat osallistujapassilla:

• Tampereen joukkoliikenteen (AB-alue) maksuton käyttö osallistujapassilla
  • Särkänniemen ranneke 20 euron hintaan
  • Alennuksia Tampereen museoiden pääsylipuista (Museokeskus Vapriikki ja Muumimuseo)
  • Alennuksia Gymnaestradan iltanäytösten pääsylipuista

Katso tunnelmia kesällä 2018 Turussa pidetystä Gymnaestrada-tapahtumasta.

Turun Riennon Voimistelu osallistui silloin Elämän voima- ja Salaperäinen labyrintti -kenttäohjelmiin.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.