Olisiko sinusta ohjaajaksi tai valmentajaksi Turun Riennon Voimisteluun?

Haluatko mukaan Turun Riennon Voimistelun toimintaan ohjaajaksi tai valmentajaksi?

Mukaan pääsee jo olemassa oleviin ryhmiin, mutta voimme miettiä myös aivan uudenlaisia konsepteja! Vastuuvalmentajan tai ryhmäliikuntaohjaajan tulee olla täysi-ikäinen, ja apuohjaajana voi toimia yli 15 vuotiaat. Ohjaustyö painottuu iltoihin ja viikonloppuihin.

Haemme mm. innostuneita apuohjaajia lasten voimisteluryhmiin ja osaavia ohjaajia aikuisten tanssillisen voimistelun ryhmään.

Aikaisempi ohjaajakokemus ei ole välttämätöntä, mutta harrastuneisuus lajin parissa katsotaan eduksi. Toivomme kaikilta hakijoilta halua oppia ja kehittyä, reipasta otetta ja järjestelmällisyyttä.

Tarjoamme sinulle:

• Seuramme tukee kouluttautumistasi esim. Voimisteluliiton koulutuksissa noin 100 e / vuosi. Haluamme, että valmentajamme / ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja kehittävät itseään.
  • Palkka sopimuksen mukaan. Palkkaan vaikuttavat aiempi työkokemus sekä suoritetut ohjaaja- ja lajikoulutukset.
  • Voit osallistua TRV:n omille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi niin usein kuin haluat.
  • Tukenasi on valmentajatiimi ja hallitus, joilta voit aina pyytää apua. Tahdomme, että viihdyt TRV:llä mahdollisimman hyvin.
  • Etenemismahdollisuuden seuran sisällä. Voit halutessasi osallistua muuhun seuratoimintaan ohjaamisen lisäksi - lue lisää.

Avoin hakemus

Kerro alla vapaasti itsestäsi, esimerkiksi oletko itse voimistellut/urheillut, onko sinulla valmennus- tai ohjaajakokemusta sekä mitä valmentamiseen ja ohjaamiseen liittyviä koulutuksia olet suorittanut?