Haluatko mukaan TRV:n toimintaan?

Hae meille voimistelu- ja ryhmäliikuntaohjaajaksi!

Haemme koko ajan seuraamme uusia joukkuevoimistelun vastuuvalmentajia, apuohjaajia ja ryhmäliikuntaohjaajia. Ohjaustyö painottuu arki-iltoihin sekä voimistelun kohdalla satunnaisiin kisaviikonloppuihin, joten työ sopii esim. opiskelun ja muun työn ohelle.

Vastuuvalmentajan tulee olla täysi-ikäinen ja apuohjaajien vähintään 15 vuotiaita.

Toivomme sinulta omaa harrastuneisuutta lajin parissa ja hyvää lajituntemusta. Aikaisempi ohjaajakokemus tai suoritetut lajikoulutukset katsotaan eduksi, mutta eivät ole pakollisia.

Toivomme kaikilta hakijoilta iloista asennetta, halua oppia ja kehittyä, reipasta otetta ja järjestelmällisyyttä. Kannustamme ohjaajiamme kouluttautumaan, jotta pystymme takaamaan laadukkaan opetuksen jäsenillemme.

Jos valmentaminen ja liikunta ovat lähellä sydäntäsi ja haluat päästä jakamaan osaamistasi, täytäthän hakemuksen ja otamme sinuun yhteyttä!

Haemme nyt:

• Täysi-ikäistä vastuuvalmentajaa ja yli 15 vuotiasta apuvalmentajaa joukkuevoimistelun 12-14-vuotiaiden harrastejoukkueelle (uusi ryhmä!)

Uuden joukkueen on tarkoitus alottaa tammikuussa 2022.

Avoin hakemus

Valitse työt mistä olet kiinnostunut *

Kerro alla itsestäsi ja omasta harrastuneisuudesta voimistelun / tanssin / ryhmäliikunnan parissa ja lajituntemuksesta.

Onko sinulla valmennus- tai ohjaajakokemusta? Mitä valmentamiseen ja ohjaamiseen liittyviä koulutuksia olet suorittanut?

Tarjoamme sinulle:

• Seuramme tukee kouluttautumistasi esim. Voimisteluliiton koulutuksissa noin 100 e / vuosi.
  • Palkka sopimuksen mukaan. Palkkaan vaikuttaa aiempi valmennuskokemus ja suoritetut ohjaaja- ja lajikoulutukset.
  • Voit osallistua TRV:n omille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi.
  • Tukenasi on valmentajatiimi ja hallitus, joilta voit aina pyytää apua. Tahdomme, että viihdyt TRV:llä mahdollisimman hyvin.
  • Etenemismahdollisuuden seuran sisällä. Voit halutessasi osallistua muuhun seuratoimintaan ohjaamisen lisäksi - lue lisää.

Tule mukaan seuratoimintaan!

Seuramme ei voisi toimia ilman vapaaehtoisia. Hallituksessa toimii tällä hetkellä vain kuusi reipasta naista, joten uudet jäsenet ovat tervetulleita! Klikkaa linkkiä lukeaksesi tarkemmin kuinka pääset mukaan seuratoimintaan ja ota yhteyttä.