Haluatko mukaan TRV:n toimintaan?

Tule mukaan seuratoimintaan!

Seuramme ei voisi toimia ilman vapaaehtoisia. Hallituksessa toimii tällä hetkellä vain kuusi reipasta naista, joten uudet jäsenet ovat tervetulleita! Klikkaa linkkiä lukeaksesi tarkemmin kuinka pääset mukaan seuratoimintaan ja ota yhteyttä.

Hae meille voimistelu- tai ryhmäliikuntaohjaajaksi tai valmentajaksi!

Kaudelle 2021-2022 haemme seuraamme 2 uutta joukkuevoimistelun vastuuvalmentajaa, 1 voimistelun apuohjaajaa ja 1-2 ryhmäliikunnan ohjaajaa. Ohjaustyö painottuu iltoihin ja viikonloppuihin, joten työ sopii hyvin esim. opiskelun ja muun työn ohelle.

Työnkuvasi tarkentuu kokemuksesi ja kiinnostuksesi mukaan. Vastuuvalmentajien ja ryhmäliikuntaohjaajien tulee olla täysi-ikäisiä, apuohjaajana voi toimia yli 15 vuotiaat.

Aikaisempi ohjaajakokemus ei ole välttämätöntä, mutta harrastuneisuus lajin parissa  ja lajituntemus katsotaan eduksi. Toivomme kaikilta hakijoilta iloista asennetta, halua oppia ja kehittyä, reipasta otetta ja järjestelmällisyyttä.

Jos valmentaminen ja liikunta ovat lähellä sydäntäsi ja haluat päästä jakamaan osaamistasi, täytä hakemus ja otamme sinuun yhteyttä!

Haemme nyt erityisesti:

• Täysi-ikäistä ryhmäliikuntaohjaajaa keskiviikon Lihaskunto- ja Kehonhuolto-tunneille (katso tarkempi työkuvaus tästä)
  • Täysi-ikäistä vastuuvalmentajaa joukkuevoimistelun Adella-joukkueelle ja Aurora-joukkueelle (katso tarkempi työnkuvaus tästä)
  • Yli 15 vuotiasta apuohjaajaa joukkuevoimistelun Adella-joukkueelle (katso tästä tarkempi työnkuvaus)
  • Joukkuevoimistelun ohjaajien täysi-ikäisiä sijaisia/tuuraajia

Avoin hakemus

Mistä tehtävästä olet erityisesti kiinnostunut? *

Kerro alla lyhyesti itsestäsi ja omasta harrastuneisuudesta voimistelun / tanssin / ryhmäliikunnan parissa ja lajituntemuksesta.

Onko sinulla valmennus- tai ohjaajakokemusta sekä mitä valmentamiseen ja ohjaamiseen liittyviä koulutuksia olet suorittanut?

Tarjoamme sinulle:

• Seuramme tukee kouluttautumistasi esim. Voimisteluliiton koulutuksissa noin 100 e / vuosi. Haluamme, että valmentajamme / ohjaajamme ovat ammattitaitoisia ja kehittävät itseään.
  • Palkka sopimuksen mukaan. Palkkaan vaikuttaa aiempi työkokemus sekä suoritetut ohjaaja- ja lajikoulutukset.
  • Voit osallistua TRV:n omille ryhmäliikuntatunneille ilmaiseksi.
  • Tukenasi on valmentajatiimi ja hallitus, joilta voit aina pyytää apua. Tahdomme, että viihdyt TRV:llä mahdollisimman hyvin.
  • Etenemismahdollisuuden seuran sisällä. Voit halutessasi osallistua muuhun seuratoimintaan ohjaamisen lisäksi - lue lisää.