Tietoa voimistelusta TRV:llä

Tervetuloa voimistelemaan TRV:n voimistelujoukkueisiin ja -ryhmiin!

Olemme keränneet tälle sivulle linkkejä voimistelun kannalta tärkeisiin aiheisiin, tutustuthan niihin ennen kauden alkua. Ota meihin yhteyttä, jos sinulle heräsi jotain kysyttävää voimistelusta tai harrastamisesta Turun Riennon Voimistelu ry:ssä.

Tiesithän, että kaikilla tunneillamme voi käydä kerran kokeilemassa ilman maksusitoutumista. Ota valmentajaan yhteyttä laittamalla viestiä osoitteeseen trvoimistelu@gmail.com. Valmentajat kertovat mielellään lisätietoja ilmoittautumisesta ja joukkueessa voimistelemisesta.

Aloittaessasi voimistelemisen seuramme joukkueessa tai ryhmässä, olet sitoutunut osallistumaan joukkueen/ryhmän harjoituksiin ja yhteiseen toimintaan. Voimistelu on joukkuelaji, jossa jokainen jäsen on tärkeä ja oleellinen osa joukkuetta.

Muista ilmoittautua aina ennen uuden kauden alkua, vaikka jatkaisit samassa ryhmässä kuin edellisellä kaudella. Ilmoittaudu mukaan tästä.

Tutustu alla olevin aiheisiin, löydät niistä tärkeää tietoa liittyen voimisteluun Turun Riennon Voimistelussa