Infopaketti voimistelutoiminnasta

TRV:llä on joukkuevoimistelussa kaksi harjoituskautta: kevät (8.1-20.5.) ja syksy (27.8-16.12.)

Sitoutuminen voimistelemiseen Turun Riennon Voimistelussa

Kun uusi kausi alkaa ja voimistelija on aloittanut uuden kauden joukkueessa, sitoutuu voimistelija lähtökohtaisesti koko tulevaan kauteen ja siitä aiheutuviin kustannuksiin. STARA-joukkueissa lopettaminen kesken kaudenkin on tietyin ehdoin mahdollista, joskaan ei toivottavaa.

Voimistelija ja perheensä sitoutuvat aina yhteen kauteen kerrallaan: joko kevät- tai syyskauteen. Joukkueen jäsenyys harjoituskauden alussa merkitsee perheelle sitoutumista kautta koskeviin valmennusmaksuihin ja joukkueen oman toiminnan maksuihin.

Kilpailevien joukkueiden voimistelijoiden oletetaan jatkavan aina seuraavalle kaudelle, ellei valmentajille toisin ilmoiteta. Mahdolliset uudet joukkuejaot tehdään kausien päätteeksi ja mm. tämän takia on erittäin tärkeää, että lopetusajatukset tulevat valmentajan tietoon välittömästi edellisen kauden loputtua.

Kun kyseessä ovat lapset ja nuoret urheilijat, on perheitten kanssa tehtävä yhteistyö ensiarvoisen tärkeää. Turun Riennon Voimistelun toimintatapoihin kuuluu selkeä viestintä, säännölliset vanhempainillat ja perheen kokonaistilanteen huomiointi. Toisaalta kodeilta odotetaan tukea urheilijan arkeen: tärkeitä perheen huomioitavia asioita ovat esim. kannustus, aikataulut, varusteet / välineet, riittävä ja terveellinen ravinto sekä uni.

Alla Urheilijan ravitsemusopas:

Kasva Urheilijaksi -testisivustolla kehität ja inspiroidut

Sivulla pystyt tekemään Elämänrytmi-, Ominaisuus-, Motivaatio- ja Taitovalmiustestit, jotka innostavat, opastavat ja auttavat urheilijaa kasvamaan ja kehittymään.

Kausimaksut

Kilpailu- ja valmennusryhmien kausimaksut määrittyvät joukkueen harjoittelumäärien mukaan. Seura laskuttaa perheiltä kauden aikana valmennusmaksun, jolla katetaan valmentajien palkat ja normaalilukujärjestykseen kuuluvat salikulut.

Lapset ja nuoret:

1 x viikossa: 55 euroa

2 x viikossa: 75 euroa

3 x viikossa: 155 euroa

yli 3 x viikossa: 205 euroa

Aikuiset:

1 x viikossa: 55 euroa

2 x viikossa: 85 euroa

Jäsenmaksu

Jokainen voimistelija maksaa myös kerran vuodessa seuran jäsenmaksun, 10 euroa. Jokainen valmennusryhmien voimistelija rekisteröityy TRV:n jäseneksi. Rekisteröitymistiedoista syntyy TRV:n jäsenrekisteri, joka on luonteeltaan henkilötietorekisteri. Hinnat eivät sisällä vakuutusta.

Lisämaksut

Joukkeille voi tulla mahdollisesti kauden aikana joukkuekohtaisia maksuja kausimaksun ja lisenssin lisäksi. Näitä ylimääräisiä kuluja ovat esimerkiksi esiintymisasut, kisameikit, välineet, mahdolliset kisamatkat, ylimääräiset treenileirit ja seura-asut.

Joukkue sopii keskenään näistä ylimääräisistä hankinnoista / maksuista. Kysy asiasta lisää joukkueesi valmentajilta.