Hyppää mukaan TRV:n tunneille!

Kaikille voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan Hoika -jäsenrekisterin kautta. Sivun lopusta löytyy tarkemmat ohjeet siihen kuinka ilmoittaudut tunneille ja rekisteröidyt Turun Riennon Voimistelun jäseneksi.

Katso tästä kauden 2021-2022 aikataulu

Siirry tästä ilmoittautumaan tunneille

VOIMISTELU

Oletko kiinnostunut 12-14-vuotiaiden Adella-joukkueessa tai yli 20-vuotiaiden Aisha-joukkueessa voimistelemisesta? Tiedustele valmentajilta onko joukkueessa tilaa uusille voimistelijoille ennen kuin ilmoittaudut.

Satujumppa-, Amelia- ja Aurora-joukkueisiin voi ilmoittautua mukaan niin kauan kun ryhmässä on tilaa!

• Jos haluat aloittaa uuden harrastuksen kesken kauden, laitathan meille viestiä osoitteeseen trvoimistelu@gmail.com.

Tutustu TRV:n voimistelutarjontaan ja lajiesittelyihin

Olemme koonneet kattavan infopaketin TRV:n voimistelijoille ja vanhemmille. Tutustuthan infopakettiin!

Lue tästä mitä voimistelun kausimaksuihin sisältyy.

RYHMÄLIIKUNTA

Voit ilmoittautua mukaan koska vain, myös kesken kauden! Yhdellä ilmoittautumisella varmistat paikkasi kauden ryhmäliikuntatunneille.

Haluatko kokeilla tuntia ennen ilmoittautumista? Se onnistuu 6 € kertamaksulla.

Mietitkö mikä tunti sopisi juuri sinulle? Tutustu tuntikuvauksiin tästä.

Lue usein kysytyt kysymykset.

Perehdy ryhmäliikunnan hinnastoon.

Katso onko ryhmässä vielä tilaa

Klikkaamalla nimeä saat lisätietoja kyseisestä tunnista tai joukkueesta. Sulkujen sisällä oleva luku kertoo kuinka monta paikkaa on vielä vapaana.

Tarkemman ohjeet rekisteröitymistä ja ilmoittautumista varten

1. Täytä tietosi huolellisesti (varmista, että rekisteröidyt Turun Riennon Voimistelu ry:n jäseneksi).
  2. Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, tietosi ja laskutustiedot lähetetään antamasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee sähköpostiisi noin viikon sisällä ilmoittautumisesta, voit osallistua tunnille vaikka lasku ei olisi vielä tullut.
  3. Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi tai Etunimi Sukunimi. Uunohtuneen salasanan voit pyytää uudestaan tästä.
  4. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua haluamillesi tunneille.
  5. Ilmoittaudu kaikille tunneille, joille aiot osallistua. Jos osallistut useammalle tunnille, maksat niistä vain puolet normaalihinnasta. Voit ilmoittautua tunneille myös kesken kauden.
  6. Huom! Jos haluat perua ilmoittautumisen, tee se mahdollisimman pian kirjallisena osoitteeseen trvoimistelu@gmail.com tai puhelimitse (0400-262733, arkisin 16-19:00), jotta luotu lasku voidaan poistaa järjestelmästä.

Here you can read the registration guide in english

Alle 18-vuotiaan  ilmoittaminen voimisteluryhmään:

1. Kirjaudu sisään Hoika-järjestelmään omilla tunnuksillasi ja valitse vasemmasta palkista Omat tiedot. Älä siis rekisteröidy lapsesi nimellä!
  2. Klikkaa Henkilötiedot -välilehden yläpuolella olevaa symbolia (hahmo ja + merkki).
  3. Täytä lomakkeeseen lapsen tiedot. Mikäli haluat, että tunnukset ja laskutustiedot lähetetään lapsen sähköpostiin, laita ruksi kohtaan ”Lähetä luotavan käyttäjän tiedot kirjautumisohjeineen luotavan käyttäjän sähköpostiosoitteeseen”. Muussa tapauksessa tiedot tulevat omaan sähköpostiisi.
  4. Paina lopuksi Lisää käyttäjä.
  5. Tämän jälkeen pääset ilmoittamaan lapsen liikuntaryhmään valitsemalla hänet käyttäjäksi, jonka haluat ilmoittaa liikuntaryhmään.

Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse trvoimistelu@gmail.com tai täytä yhteydenottolomake nettisivujemme kautta. Emme ota vastaan puhelinilmoIttautumisia.

klikkaa logoa ilmoittautuaksesi tunneille!

#trvoimistelu