Yhdellä ilmoittautumisella liikut koko kauden

Meiltä löydät tunteja halusit sitten kasvattaa kuntoasi, kehittää lihasvoimaa tai vaan liikkua monipuolisesti parhaassa seurassa! Nähdään jumppasaleilla!

Lue ohjeet tarkkaan

Kaikkiin lasten ja aikuisten harrasteryhmiin ilmoittaudutaan netissä Hoika -ilmoittautumispalvelussa. Ilmoittautumista varten tarvitset sähköpostiosoitteen. Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä ilmoittautumisohjelman käyttäjäksi.

Jos sinulla ei ole nettiyhteyttä tai sähköpostiosoitetta, voit ilmoittautua myös ohjaajalta saatavalla ilmoittautumislomakkeella.

Rekisteröidy

Kun ilmoittaudutseuramme tunneille ensimmäistä kertaa, aloita rekisteröitymällä ilmoittautumispalveluumme. Palvelu kysyy henkilö- ja yhteystietojasi. Kun olet täyttänyt ja lähettänyt lomakkeen, saat oman käyttäjätunnuksesi sekä salasanan, joilla voit kirjautua sähköiseen ilmoittautumispalveluun. Ohjelma lähettää tiedot myös antamaasi sähköpostiin.

Jos olet rekisteröitynyt jo aikaisemmin, ei rekisteröitymistä tarvitse tehdä uudestaan, vaan voit käyttää ilmoittautumiseen aiemmin saamiasi tunnuksia.

Lasten rekisteröityminen ja ilmoittautuminen

Vanhempi voi rekisteröidä ilmoittautumispalvelussa omaan hallintaansa useita alikäyttäjiä. Tämä tapahtuu ohjelman Omat tiedot -sivulla linkistä ”Uuden alikäyttäjän rekisteröinti”. Tällöin avautuu rekisteröitymissivu, johon täytetään lapsen tiedot. Laita lapsen ilmoittautumiseen sähköpostiosoitteeksi vanhemman osoite. Liikuntaryhmien ilmoittautumissivulla on pudotusvalikko, josta valitaan ilmoitettavan lapsen nimi. Voit rekisteröidä lapsen myös ilman alikäyttäjyyttä.

Liikuntaryhmiin ilmoittautuminen Hoikassa

Voit ilmoittautua jumppiin, kun olet rekisteröitynyt ilmoittautumispalvelun käyttäjäksi. Ilmoittautuessasi kirjaudut Hoika palveluun seuraavasti: Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi ja salasana sähköpostiisi lähetetty salasana.

Kirjautumisen jälkeen ohjelma neuvoo, kuinka jumppiin ilmoittaudutaan. Noudatathan ohjeita tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Joillakin jumppatunneilla on rajoitettu osallistujamäärä. Mikäli jumppatunti on jo täynnä, voit ilmoittautua jonotuslistalle. Aikuisten jumppiin ei ole yksittäistunti-ilmoittautumista.

Mikäli päätät jostakin syystä perua osallistumisesi, ilmoita asiasta välittömästi sähköpostilla tai puhelimitse toimistoon, jotta luotu lasku voidaan poistaa järjestelmästä.

Turun Riennon Voimistelu ry ei ota vastaan puhelinilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit ottaa yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen trvoimistelu@gmail.com

#trvoimistelu