Hyppää mukaan tunneille!

Ilmoittautuminen syksyn tunneille on NYT auki!

Syyskausi 24.8.-13.12.2020

Kaikille voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneille ilmoittaudutaan Hoika -jäsenrekisterin kautta. Sivun lopusta löytyy tarkemmat ohjeet kuinka ilmoittaudut ja rekisteröidyt Turun Riennon Voimistelun jäseneksi.

Siirry tästä ilmoittautumaan tunneille

Voimistelu

Olisitko kiinnostunut aloittamaan voimistelemisen seuramme Adella- tai aikuisten Aisha-voimistelujoukkueessa? Tiedustelethan ensin onko joukkueissa vapaita paikkoja.

Satujumppa Minit-, Satujumppa-, Amelia- ja Aurora-joukkueisiin ilmoittautua mukaan niin kauan kun ryhmässä on tilaa! Kaikilla tunneilla voi käydä myös kerran kokeilemassa ilman maksusitoutumista.

Tutustu voimistelun lajiesittelyyn

Infopaketti uusille voimistelijoille ja vanhemmille

Ryhmäliikunta

Voit tulla mukaan koska vain, myös kesken kauden! Yhdellä ilmoittautumisella varmistat paikkasi kauden ryhmäliikuntatunneille, yksittäiselle tunnille ei tarvitse ilmoittautua. Löydät meidät läheltä kotiasi, sillä suurin osa liikuntatunneistamme järjestetään lähialueiden kouluilla ja muissa kaupungin liikuntatiloissa.

Tutustu ryhmäliikunnan tuntitarjontaan

Liikuntapaikkojen osoitteet

Lue usein kysytyt kysymykset

Katso onko ryhmässä vielä tilaa

Tarkemman ohjeet rekisteröitymistä ja ilmoittautumista varten

1. Täytä tietosi huolellisesti (varmista, että rekisteröidyt Turun Riennon Voimistelu ry:n jäseneksi).
  2. Kun olet rekisteröitynyt onnistuneesti, tietosi ja laskutustiedot lähetetään antamasi sähköpostiosoitteeseen. Lasku tulee sähköpostiisi noin viikon sisällä ilmoittautumisesta, voit osallistua tunnille vaikka lasku ei olisi vielä tullut.
  3. Käyttäjätunnuksesi on oma sähköpostiosoitteesi tai Etunimi Sukunimi. Uunohtuneen salasanan voit pyytää uudestaan tästä.
  4. Rekisteröitymisen jälkeen voit ilmoittautua haluamillesi tunneille.
  5. Ilmoittaudu kaikille niille tunneille joille aiot osallistua. Jos osallistut useammalle tunnille, maksat niistä vain puolet normaalihinnasta. Voit ilmoittautua tunneille myös kesken kauden.
  6. Huom! Jos haluat perua ilmoittautumisen, tee se mahdollisimman pian kirjallisena osoitteeseen trvoimistelu@gmail.com tai puhelimitse (0400-262733, arkisin 16-19:00), jotta luotu lasku voidaan poistaa järjestelmästä.

Here you can read the registration guide in english

Alle 18-vuotiaan  ilmoittaminen voimisteluryhmään:

1. Kirjaudu sisään Hoika-järjestelmään omilla tunnuksillasi ja valitse vasemmasta palkista Omat tiedot. Älä siis rekisteröidy lapsesi nimellä!
  2. Klikkaa Henkilötiedot -välilehden yläpuolella olevaa symbolia (hahmo ja + merkki).
  3. Täytä lomakkeeseen lapsen tiedot. Mikäli haluat, että tunnukset ja laskutustiedot lähetetään lapsen sähköpostiin, laita ruksi kohtaan ”Lähetä luotavan käyttäjän tiedot kirjautumisohjeineen luotavan käyttäjän sähköpostiosoitteeseen”. Muussa tapauksessa tiedot tulevat omaan sähköpostiisi.
  4. Paina lopuksi Lisää käyttäjä.
  5. Tämän jälkeen pääset ilmoittamaan lapsen liikuntaryhmään valitsemalla hänet käyttäjäksi, jonka haluat ilmoittaa liikuntaryhmään.

Otathan meihin yhteyttä sähköpostitse trvoimistelu@gmail.com tai täytä yhteydenottolomake nettisivujemme kautta. Emme ota vastaan puhelinilmottautumisia.

klikkaa logoa ilmoittautuaksesi tunneille!

#trvoimistelu