TRV on  harrastevoimistelua ja -liikuntaa tarjoava seura, joka on liikuttanut turkulaisia ja lähikuntien asukkaita jo vuodesta 1908 lähtien.

Missiomme on tarjota monipuolista, hyvinvointia tukevaa liikuntaa kaikille, sekä iloa ja elämyksiä urheilun ja seuratoiminnan parissa.

Tutustu visioomme ja ajatuksiimme vastuullisuudesta.

Tarjoamme harrastetason jumppaa ja voimistelua lapsille, nuorille ja aikuisille. Seuraamme pääsee mukaan voimistelemaan aiemmasta kokemuksesta riippumatta – tarvitset vain motivaatiota, intoa ja halua oppia uutta!

Valikoimaamme kuuluu myös matalan kynnyksen laadukasta ryhmäliikuntaa aikuisille ryhmissä, joissa on kannustavat, motivoivat ja ammattitaitoiset ohjaajat.

Liikunta jatkuu seurassamme läpi elämän

Löydät meidät läheltä kotiasi, sillä suurin osa liikuntatunneistamme järjestetään lähialueiden kouluilla ja Turun Riennon kerhotilassa Uudenmaankadulla.

Nuorimmat seuramme harrastajat ovat 3-vuotiaita ja vanhimmat eläkeiässä. Kaikilla lasten ja nuorten voimistelutunneilla toimii valmentajan lisäksi apuohjaajat, jotka yhdessä takaavat turvalliset ja ammattitaitoiset olosuhteet voimistelijoille.

TRV:llä työskentelee viikoittain yli 10 valmentajaa ja ohjaajaa, joista osa on aloittanut voimistelu-uransa Turun Riennon Voimistelulla. Myös hallitus koostuu vanhoista rientolaisista voimistelijoista, jotka ovat ottaneet ensimmäiset askeleensa voimistelun parissa TRV:n Satujumppa-tunneilla.

Lämpimästi tervetuloa tutustumaan joukkuevoimisteluun ja monipuolisiin ryhmäliikuntatunteihin!

Turun Riennon Voimistelu on Suomen Voimisteluliiton jäsen. Aikuisliikunnallamme on toiminnan laadusta kertova Tähtiseura-tunnus.

" Pää pirteäksi ja kroppa kuntoon!"

#trvoimistelu