Lajiesittely

Voimistelukoulu

Satujumpparyhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien, sekä tutustuvat voimistelun alkeisiin ja erilaisiin voimisteluvälineisiin. Jokaisella lapsella on oikeus harjoitella omien taitojensa ja toiveidensa mukaisesti. Ryhmissä luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin TRV:llä joukkuevoimistelun harrasteryhmässä.

Lue lisää voimistelukoulusta.

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu on taitolaji, jossa musiikki ja taidokkaat voimisteluliikkeet, kuten notkeat tasapainot, ketterät akrobatialiikkeet, korkeat hypyt ja sulavat vartalonliikkeet yhdistyvät esteettiseksi kokonaisuudeksi. Voimistelijoilta laji vaatii monipuolisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä.

Lue lisää joukkuevoimistelusta.

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on kiehtovia koreografioita, musiikin ja liikkeen synnyttämiä kertomuksia. Esiintymistä, iloa ja elämyksiä – niin harrastajille kuin katsojillekin.

Perusvoimistelutaidot muodostavat lajin pohjan, jonka lisäksi harjoitellaan oikeanlaista keskustaliikuntatekniikkaa ja liikkeiden ja hengityksen sitoutumista toisiinsa. 

Lue lisää tanssillisesta voimistelusta.

Turun Riennon Voimistelu ry
Uudenmaankatu 16, 20500 Turku
trvoimistelu@gmail.com
0400-262733 (arkisin 16-19:00)

#trvoimistelu