Lajiesittely

Voimistelukoulu

Voimistelukoulussa harjoitellaan voimistelun alkeita - leikkiä ja liikunnan iloa unohtamatta! Ryhmissä lapset opettelevat liikkumisen perustaitoja leikkien sekä tutustuvat voimistelun alkeisiin ja erilaisiin välineisiin. Ryhmistä on hyvä jatkaa TRV:n joukkuevoimistelu joukkueisiin.

Alle 12-vuotiailla on mahdollisuus esiintyä Voimistelun Stara-tapahtumissa, joissa joukkueita ei aseteta paremmuusjärjestykseen.

Lue lisää voimistelukoulusta.

Joukkuevoimistelu

Joukkuevoimistelu on taitolaji, jossa musiikki ja taidokkaat voimisteluliikkeet, kuten notkeat tasapainot, ketterät akrobatialiikkeet, korkeat hypyt ja sulavat vartalonliikkeet yhdistyvät esteettiseksi kokonaisuudeksi. Voimistelijoilta laji vaatii monipuolisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta, nopeutta, voimaa ja kestävyyttä.

Harrastesarjoissa kilpaillaan ikäluokittain 12-14-vuotiaiden, 14-16-vuotiaiden, 16-20-vuotiaiden ja yli 18-vuotiaiden  sarjoissa.

Lue lisää joukkuevoimistelusta.

Tanssillinen voimistelu

Tanssillinen voimistelu on kiehtovia koreografioita, musiikin ja liikkeen synnyttämiä kertomuksia. Esiintymistä, iloa ja elämyksiä – niin harrastajille kuin katsojillekin.

Perusvoimistelutaidot muodostavat lajin pohjan, jonka lisäksi harjoitellaan oikeanlaista keskustaliikuntatekniikkaa ja liikkeiden ja hengityksen sitoutumista toisiinsa. 

Lue lisää tanssillisesta voimistelusta.

Ota yhteyttä

Turun Riennon Voimistelu ry
trvoimistelu@gmail.com
0400-262733 (arkisin 17 jälkeen)
Uudenmaankatu 16, 20500 Turku