Seuratuotteet

TRV kannatustuote

Koronavirustilanne vaikuttaa jokaisen suomalaisen arkeen ja urheiluseurat ovat myös tiukan paikan edessä. Sinäkin voit nyt omalla panoksellasi olla mukana varmistamassa ja tukemassa TRV:n toiminnan jatkumisen!

Haluamme jatkossakin liikuttaa lapsia ja aikuisia, ja tarjota kaikille mahdollisuuden jatkaa rakkaan harrastuksen parissa turvallisessa ja tutussa ympäristössä kaiken epävarmuuden jälkeen.

Osoitathan tukesi, jotta meillä kaikilla on seura, johon palata.

TRV kangaskassi  20€

Näin kannatustuotteen tilaaminen tapahtuu:

1. Täytä alla oleva tilauslomake.
  2. Maksa kannatustuote tilisiirrolla:
    tilinumero FI35 1525 3000 000602
    saaja Turun Riennon Voimistelu ry
    viesti Etunimi ja sukunimi / kannatuskassi
  3. Lähetämme kangaskassin kuukauden lopussa postitse, kun tilisiirto on vahvistettu.

Musta, 100 % puuvillaa, kyljessä TRV:n logo ja seuran nimi valkoisella.

Tue seuramme toimintaa hankkimalla TRV kangaskassi-kannatustuotteen itsellesi. Kannatustuotteista saatu tuotto suunnataan seuran toimintaan, muun muassa tilavuokriin, valmentajien palkkoihin ja välinehankintoihin.

Täytä alla oleva lomake tilataksesi kangaskassi-kannatustuotteen.

Verkkokauppa

Hanki verkkokaupastamme vaatteet ja varusteet treeneihin sekä vapaa-ajalle. Valikoimasta löytyy sekä lasten että aikuisten tuotteita (mm. tuulitakki, tpaitoja, toppeja, legginsit, juomapullo), joissa loistaa TRV:n pirteä vihreä väri! Seuratuotteiden tilaaminen ei vaadi seuran jäsenyyttä.

Tilaaminen on helppoa - valitse tuotteiden koot, kappalemäärä ja mahdollinen värivaihtoehto, jonka jälkeen tuotteet toimitetaan haluamaasi osoitteeseen (esim. suoraan kotiisi).

Voimistelija - selvitä valmentajaltasi onko joukkueellasi yhteistä treeni-/tai edustusasua, joka kaikkien tulee hankkia.

Jos verkkokaupasta (sportiro.fi) tilattu tuote on viottunut, otathan heihin yhteyttä: info@sportiro.fi

Piruetti - Liikkujan oma kauppa

Piruetin Turun liikkeestä Turun Riennon Voimistelun jäsenille -10 % alennusta.

Alennuksen saat kertomalla voimistelevasi Turun Riennon Voimistelussa (tai näyttämällä kuitin maksetusta Turun Riennon Voimistelun kausimaksusta).

www.piruetti.fi