Aurelia

Soveltavan voimistelun ryhmä lapsille ja nuorille

Syksyllä 2022 aloittanut Aurelia-voimistelukouluryhmä on erityistä tukea tarvitseville lapsille suunnattu soveltavan voimistelun pienryhmä, jossa harjoitellaan monipuolisesti perusmotorisia taitoja musiikin siivittämänä.

Ryhmä tarjoaa yksilöllistä ohjausta ja sopii hyvin lapsille, joilla on haasteita esimerkiksi liikkumisen, tasapainon, aistien, lihasvoiman, välineiden käsittelyn, kommunikoinnin tai kognitiivisten taitojen kanssa. 

Aurelia-ryhmä harjoittelee kerran viikossa lähellä Turun keskustaa Kupittaan puiston läheisyydessä. Avustaja on tervetullut mukaan tarvittaessa. Olethan etukäteen yhteydessä.

Ryhmän vastuuohjaaja on koulutukseltaan pedagogi ja hänellä on useamman vuoden kokemus lasten ja nuorten kanssa toimimisesta kouluissa ja voimistelutunneilla.

Tiedustelut: trvoimistelu@gmail.com, nettisivujemme yhteydenottolomakkeen kautta tai puhelimitse 0400 262733 (arkisin klo 17 jälkeen)

Vastuuohjaaja: Vilma Y., apuohjaaja Emilia P.

Harjoitusaikataulu:

Keskiviikko 17.15–18.00 | TRV:n kerho (Uudenmaankatu 16)

Seuramme missiona on aina ollut tarjota matalalla kynnyksellä liikunta- ja voimistelumahdollisuuksia kaikille Turun ja lähialueiden ihmisille, niin että jokainen pääsee tekemään ja onnistumaan. Meille kaikki liikkujat ovat tasa-arvoisia ja yhtä arvokkaita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin, että otamme varmasti huomioon kaikkien toiveet ja tarpeet entistä paremmin.

Tutustu tarkemmin Voimisteluliiton Erityistä voimaa -hankkeeseen.

Ota yhteyttä

Turun Riennon Voimistelu ry
trvoimistelu@gmail.com
0400-262733 (arkisin 17 jälkeen)
Uudenmaankatu 16, 20500 Turku