Hinnasto

Hinnat alkaen 1.7.2024

Kaudella 2024-2025 voimistelun ja ryhmäliikunnan puolivuosittaiset kausimaksut määräytyvät seuraavasti:

VOIMISTELU
Lapset ja nuoret
(alle 18-vuotiaat)

VOIMISTELU
Aikuiset 
(yli 18-vuotiaat)


RYHMÄLIIKUNTA

1 x viikossa 85 €

1 x viikossa 95 €

1 x viikossa = 70 €

Rajaton treenioikeus kaikille ryhmäliikuntatunneille 105€ / kausi
Varmista paikkasi ilmoittautumalla kaikkiin haluamiisi ryhmiin koko kaudeksi. Ryhmät täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Ei koske kursseja. Kursseille ilmoittaudutaan erikseen ja maksetaan erillinen lasku.

2 x viikossa 120 €

2 x viikossa 130 €

3 x viikossa 180 €

3 x viikossa 190 €

Kausimaksun lisäksi jäseniltämme peritään kerran vuodessa maksettava 10 euron suuruinen seuran jäsenmaksu. Maksu veloitetaan kerran vuodessa, vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Lue tästä mitä voimistelun kausimaksuihin sisältyy.

Tutustumis- ja kertamaksut

Kauden ensimmäisellä viikolla vietämme voimisteluviikkoa, jolloin kaikille tunneille voi tulla tutustumaan maksutta.

Uudet jumpparit voivat tulla tutustumaan TRV:n lasten voimistelu- ja tanssitunneille maksutta kaksi kertaa.

Halutessaan voi käydä kokeilemassa ryhmäliikuntatunteja 6 euron kertamaksulla. Tutustumis- ja kertamaksut maksetaan tunnin alussa suoraan ohjaajalle. Kertamaksu ei koske kursseja.

Jäsenmaksu

Kausimaksun lisäksi jäseniltämme peritään kerran vuodessa maksettava 10 € suuruinen seuran jäsenmaksu. Maksu veloitetaan kerran vuodessa, vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Alennukset

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla saa 5 € alennuksen. Voimistelutunteja koskien myönnämme sisaralennuksia. Ei koske kursseja tai kertamaksuja.

Jos aloitat voimistelemisen joukkueessa kesken kauden (syksyllä syysloman jälkeen ja keväällä talviloman jälkeen), saat kausimaksusta 25 % alennuksen.

Vakuutus

Voimistelijoita tai ryhmäliikunnan jumppareita ei ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelu ry:n puolesta. Voimistelutapahtumiin ja -kilpailuihin osallistuminen vaatii voimistelijalta erikseen ostettavan Voimisteluliiton lisenssin, jonka yhteydessä tulee hankkia myös vakuutus. Lisätietoja Voimisteluliiton lisensseistä ja vakuutuksista: lisenssit. Kysy valmentajalta ohjeet oikean lisenssin ostoon.

Kilpailuasut

Kilpailevat voimistelujoukkueet hankkivat kilpailuihin erikseen myös esiintymis- tai kilpailupuvun. Puvun hinta tulee maksettavaksi kausimaksun lisäksi, ja sen suuruus riippuu kilpailusta ja joukkueesta. Tiedustele lisätietoja puvuista valmentajaltasi.

Maksuvälineet

Kausimaksut laskutetaan Hoika-järjestelmän kautta sähköisesti. Muina maksuvälineinä meillä käy käteinen, liikuntasetelit, SmartumPay, ePassi ja EazyBreak.

Muistutukset

Tarkistamme tunneillemme osallistuvien ilmoittautumis- ja laskutustilanteet kolme kertaa kaudessa (helmi-, maalis- ja huhtikuussa sekä syys-, loka- ja marraskuussa), ja lähetämme laskumuistutukset, jos Hoika-järjestelmän kautta toimitettua laskua ei ole maksettu.

Haluatko maksuaikaa?

Haluatko maksaa laskusi osissa? Ota meihin mahdollisimman pian ilmoittautumisen jälkeen yhteyttä ja sovitaan yhdessä eräpäivistä! Sähköpostimme on trvoimistelu@gmail.com

Pidätämme oikeudet muutoksiin.

Ota yhteyttä

Turun Riennon Voimistelu ry
trvoimistelu@gmail.com
0400-262733 (arkisin klo 17 jälkeen)
Uudenmaankatu 16, 20500 Turku