Kausimaksut

Voimistelun ja ryhmälikunnan puolivuosittaiset kausimaksut.
Hinnat päivitetty 22.7.2021

Näet kuvan suurempana, kun klikkaat kuvaa hiiren oikealla ja valitset "Avaa kuva uudessa välilehdessä".

Lue tästä mitä voimistelun kausimaksuihin sisältyy.

Tutustumis- ja kertamaksut

Uudet jumpparit voivat tulla tutustumaan TRV:n voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneille kerran ilmaiseksi.

Jäsenet voivat halutessaan käydä kokeilemassa muita ryhmäliikuntatunteja 6 euron kertamaksulla. Tutustumis- ja kertamaksut maksetaan tunnin alussa suoraan ohjaajalle. Kertamaksu ei koske kursseja.

Jäsenmaksu

Kausimaksun lisäksi jäseniltämme peritään kerran vuodessa maksettava 10 € suuruinen seuran jäsenmaksu. Maksu veloitetaan kerran vuodessa, vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä.

Alennukset

Opiskelija- ja eläkeläiskortilla saa 5 € alennuksen. Voimistelutunteja koskien myönnämme sisaralennuksia. Ei koske kursseja tai kertamaksuja.

Vakuutus

Voimistelijoita tai ryhmäliikunnan jumppareita ei ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelu ry:n puolesta. Voimistelutapahtumiin ja -kilpailuihin osallistuminen vaatii voimistelijalta vakuutuksen.

Maksuvälineet

Meillä käy maksuvälineenä käteinen, maksukortit, liikuntasetelit (Smartum ja tyky), SmartumPay, Edenred-kortti ja EazyBreak.

Pidätämme oikeudet muutoksiin.