Voimistelu

Syyskausi 27.8.-16.12.2018

Joukkuevoimistelu on taitolaji, jossa musiikki ja taidokkaat voimisteluliikkeet, kuten notkeat tasapainot, ketterät akrobatialiikkeet, korkeat hypyt ja sulavat vartalonliikkeet yhdistyvät esteettiseksi kokonaisuudeksi. Turun Riennon Voimistelu tarjoaa monipuolisia matalan kynnyksen tunteja harrastetason voimistelusta kiinnostuneille - valikoimastamme löytyy satujumppaa, joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua.

Varhaiskasvatuksen liikunnan suositusten mukaan alle kouluikäinen lapsi tarvitsee reipasta liikuntaa vähintään kaksi tuntia päivässä. Urheiluseuramme haluaa omalta osaltaan tukea ja kannustaa lapsia ja nuoria liikkumaan!

Lasten, nuorten ja aikuisten joukkueisiin otetaan uusia voimistelijoita! Mikäli olet kiinnostunut satujumpasta, joukkuevoimistelusta tai tanssillisesta voimistelusta Turun Riennon Voimistelussa, ole rohkeasti yhteydessä ja tule kokeilemaan!