Voimistelu

Syyskausi 24.8.-13.12.2020

Turun Riennon Voimistelu ry on vuonna 1908 perustettu seura, jolla on pitkät perinteet voimistelussa. Tarjoamme laadukkaita matalan kynnyksen tunteja harrastetason voimistelusta kiinnostuneille. Seurastamme löytyy satujumppaa, joukkuevoimistelua ja aikuisten tanssillista voimistelua.

Tavoitteemme on tarjota jokaiselle voimistelijalle laadukkaita, innostavia ja terveellisiä elämäntapoja tukevia voimistelutunteja, joiden apu- ja vastuuvalmentajat ovat iloisia, ammattitaitoisia ja luotettavia.

Joukkueisiimme haetaan uusia innokkaita voimistelijoita!

Tutustu joukkueisiimme ja ilmoita lapsesi tai itsesi seuramme voimistelujoukkueeseen - valikoimastamme löytyy ryhmiä eri ikäisille lapsille ja aikuisille!

Joukkueissa voi aloittaa myös kesken kauden, mutta otathan silloin yhteyttä joukkueen valmentajiin laittamalla viestiä osoitteeseen trvoimistelu@gmail.com.

Kiinnostaako valmentaminen?

Haemme jatkuvasti mukaan uusia apu- ja vastuuvalmentajia sekä tuomareita joukkoomme. Tuemme valmentajiemme ja tuomarien kouluttautumista mm. Voimisteluliiton koulutuksissa. Järjestämme valmentajille seuran sisäisiä virkistys- ja koulutuspäiviä.