Tuntikuvaukset

KUNTOJUMPPA

Kaikenikäisille suunnattua tehokas peruskunto- ja kuntopiiriharjoittelua, jossa hyödynnetään vartalon omaa painoa. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin jumppaajalle, sillä pystyt itse vaikuttamaan tunnin tehokkuuteen.

Varusteet: mukavat treenivaatteet, sisäkengät, juomapullo.

Vaativuustaso: keskitaso / päätät itse tunnin tehokkuuden

KUNTOJUMPPA eläkeläiset

Eläkeläisille suunnattua peruskunto- ja kuntopiiriharjoittelua. Helppoa ja rauhallista perusliikuntaa askeltaen ja lihaskuntoa kohottaen. Voimaa  ja tasapainoa jokapäiväiseen elämään peruskuntoa ylläpitäen kohderyhmän tarpeet huomioiden. 

Varusteet: mukavat treenivaatteet, sisäkengät, juomapullo.

Vaativuustaso: helppo / päätät itse tunnin tehokkuuden

LIHASKUNTO

Tunnilla kehitetään koko kehon lihaksiston kuntoa, harjoitteissa käytetään apuna erilaisia liikuntavälineitä, kuten kuminauhoja, hyppynaruja, kahvakuulia ja köysiä sekä renkaita. Tunti toteutetaan osittain kuntopiirinä, ja tunti kasvattaa kuntoa nopeasti, polttaa rasvaa tehokkaasti sekä tekee hyvää verenkiertoelimistölle. 

Varusteet: mukavat treenivaatteet, sisäkengät, juomapullo.

Vaativuustaso: keskitaso 

KEHONHUOLTO

Tavoitteena kokonaisvaltainen kehon hyvinvointi, joka tukee kaikkea muuta harjoitteluasi avaamalla kehoa kireyksistä ja vahvistamalla syviä tukilihaksia. Näiden avulla vahvistavat kehosi ryhtiä ja  kehosi yleistä hallintaa. 

Tunneilla keskitytään parantamaan kehonhallintaa, kuten keskivartalon syviä tukilihaksia. Varsinaisessa treeniosuudessa harjoitetaan keskivartaloa monipuolisesti erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen (jumppakepit, rullat, kuminauhat ja pallot). 

Varusteet: rennot treenivaatteet, juomapullo + voit tuoda oman joogamaton

Vaativuustaso: helppo

KAHVAKUULA

Tunti sopii erinomaisesti jo aikaisemmin kahvakuulaa ja lihaskuntoharjoittelua harrastaneille, mutta olet myös erittäin tervetullut kokeilemaan, vaikket olisi aikaisemmin käynytkään kahvakuula -tunneilla!

Harjoittelussa korostuvat oikean suoritustekniikan löytäminen, liikkuvuuden ja koordinaation, sekä luonnollisesti lihasvoiman parantaminen. Tunti koostuu lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja monipuolisista liikepattereista. Tunnilla ei tehdä askelkuvioita. Harjoittelu on toiminnallista ja vauhdikasta!

Varusteet: Oma kahvakuula, (voit myös lainata kahvakuula kerholtamme), treenivaatteet, sisäkengät, pyyhe, juomapullo.

Vaativuustaso: keskitaso

Tuntien minimi osallistujamäärä: 6 henkilöä (tuntia ei jatketa, jos ilmoittautuneita on alle 6)

Auta meitä kehittämään toimintaamme vastaamalla palautekyselyyn. Siirry tästä kyselyyn >>

Turun Riennon Voimistelu ry
Uudenmaankatu 16, 20500 Turku
trvoimistelu@gmail.com
0400-262733 (arkisin 16-19:00)