Tuntikuvaukset

TANSSI AINA

Hauska ja helppo tanssitunti mukaansa tempaavan musiikin tahtiin, tavoitteena hiki ja hyvä mieli. 

Kuviot ja koreografiat ovat helposti omaksuttavia ja vailla hyppyjä, joten tunti sopii sekä aloittelijoille että kokeneemmille tanssijoille.

Varusteet: mukavat treenivaatteet, sisäkengät, juomapullo

Vaativuustaso: sopii kaikille

VIRTAAVA KEHONHUOLTO

Tunnin tavoitteena on kokonaisvaltainen kehon hyvinvointi, joka tukee kaikkea muuta harjoittelua avaamalla kehon kireyksiä sekä vahvistamalla syviä tukilihaksia. Näiden avulla parannat kehosi ryhtiä ja lisäät yleistä kehonhallintaa.

Harjoitus alkaa rauhallisilla ja virtaavilla liikesarjoilla, joissa yhdistyvät voimistelun, tai chin, tanssin, pilateksen ja joogan perinteet. Virtaavan liikkeen jälkeen harjoitus siirtyy rauhallisempiin syvävenytyksiin sekä tunnin päättävään loppurentoutukseen.

Varusteet: rennot treenivaatteet, lämmintä vaatetta tai oma viltti loppurentoutukseen, juomapullo. Halutessasi voit tuoda oman joogamaton.

Vaativuustaso: helppo

LIHASKUNTO

Tehokkaalla tunnilla kehitetään koko kehon lihaksiston kuntoa, Harjoitteissa käytetään apuna erilaisia liikuntavälineitä, kuten kuminauhoja, hyppynaruja, kahvakuulia ja köysiä sekä renkaita. Tunti toteutetaan osittain kuntopiirinä, ja tunti kasvattaa kuntoa nopeasti, polttaa rasvaa tehokkaasti sekä tekee hyvää verenkiertoelimistölle. 

Varusteet: mukavat treenivaatteet, sisäkengät, juomapullo

Vaativuustaso: keskitaso 

VOIMAA KEHOON KUULALLA

Tunti sopii erinomaisesti jo aikaisemmin kahvakuulaa ja lihaskuntoharjoittelua harrastaneille.

Harjoittelussa korostuvat oikean suoritustekniikan löytäminen, liikkuvuuden ja lihasvoiman parantaminen. Tunnit koostuvat lämmittelystä, tekniikkaharjoitteista ja monipuolisista liikepattereista. Harjoittelu on toiminnallista ja vauhdikasta!

Varusteet: Oma kahvakuula, (voit myös lainata kahvakuula kerholtamme), treenivaatteet, sisäkengät, pyyhe, juomapullo, halutessasi voit tuoda jumppapatjan

Vaativuustaso: keskitaso

KUNTOJUMPPA

Kaikenikäisille suunnattua tehokas peruskunto- ja kuntopiiriharjoittelua, jossa hyödynnetään vartalon omaa painoa. Tunti sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmallekin jumppaajalle, sillä pystyt itse vaikuttamaan tunnin tehokkuuteen.

Varusteet: mukavat treenivaatteet, sisäkengät, juomapullo, oma jumppapatja

Vaativuustaso: keskitaso / päätät itse tunnin tehokkuuden

KUNTOJUMPPA eläkeläiset

Tunneilla kasvatetaan peruskuntoa mm. erilaisten kuntopiirien muodossa. Helppoa, rauhallista ja tehokasta perusliikuntaa askeltaen ja lihaskuntoa kohottaen. Voimaa ja tasapainoa jokapäiväiseen elämään peruskuntoa ylläpitäen eri tarpeet huomioiden. 

Varusteet: mukavat treenivaatteet, sisäkengät, juomapullo, oma jumppapatja

Vaativuustaso: helppo / päätät itse tunnin tehokkuuden

Ota yhteyttä

Turun Riennon Voimistelu ry
trvoimistelu@gmail.com
0400-262733 (arkisin 16-19:00)
Uudenmaankatu 16, 20500 Turku