Amelia

2013-2014 syntyneet (alkeisvalmennus)

Kiinnostuitko joukkuevoimistelun alkeisvalmennus ryhmästä? Ota yhteyttä (trvoimistelu@gmail.com) tai ilmoita lapsesi mukaan uuteen jumpparyhmään Ilmoittautuminen-sivulla!

Voimistelun alkeisvalmennusryhmässä opetellaan voimistelun perusteita ja tekniikkaa, sekä tutustutaan voimisteluvälineisiin. Narut ja pallot tulevat tutuiksi leikin ja hauskojen harjoitteiden avulla. Ryhmä harjoittelee kauden aikana voimisteluohjelman, jonka pääsevät esittämään mm. seuran kevät- ja joulunäytöksissä.

Alkeisvalmennusryhmässä luodaan voimistelutaitojen pohja, josta lapsi voi ponnistaa eteenpäin joukkuevoimistelun parissa.

Ryhmä harjoittelee kerran viikossa.

Joukkueen valmentajat: Vilma Y. ja Pauliina F.

Syksyn harjoitusaikataulu:

Torstai 18:00-19:00 | TRV:n kerho

Kausimaksu: 45 euroa

Kausimaksun lisäksi tulee kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu (10€), joka veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Voimistelijoita ei ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelu ry:n puolesta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin