Covid-19 ohjeistus

Päivitetty 25.7.2021

Turun Riennon Voimistelu ry seuraa koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa.

Olemme tehostaneet toimitilojen siivouksia ja vaadimme kaikilta käyttäjiltä korona-ohjeiden noudattamista koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja turvallisen harjoitusympäristön takaamiseksi. Kaikessa harjoittelussa otetaan huomioon hygienia ja koronaviruksen leviämisen ehkäisy.

Liikuntapaikkojen käytössä ja seuratoiminnassa on tärkeää osoittaa huolellisuutta ja noudattaa kaikkia terveysturvallisuusohjeita ja suosituksia.

• Lapset ja nuoret (vuonna 2001 ja myöhemmin syntyneet): Harrastetoiminta jatkuu oman ryhmän kesken lähikontakteilla. Kilpailu- ja ottelutoiminta on sallittua.
  • Aikuiset: Ryhmäliikunta sisä- ja ulkotiloissa jatkuu. Sisätiloissa tulee välttää lähikontaktia. Osallistujien on vältettävä lähikontakteja toisiinsa, kun sisätiloissa on yli 10 ja rajatuissa ulkotiloissa yli 50 henkilöä.
  • Tule tunneillemme vain täysin terveenä. Pysy kotona, jos sinulla on pieniäkin sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Maskin käyttöä suositellaan kaikille yli 12-vuotiaille TRV:n käyttämissä sisätiloissa (TRV:n kerho ja koulut, pukuhuoneet, käytävät, aulat jne.)
  • Vältä ylimääräistä oleskelua TRV:n kerholla ja kouluilla.
  • Saavu harjoituksiin valmiiksi treenivaatteisiin pukeutuneena ja täytä juomapullosi jo kotona.
  • Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet ennen ja jälkeen harjoituksen. Tiloissamme on myös käsidesiä saatavilla.
  • Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan. Heitä nenäliina suoraan roskiin, ja pese tai desinfioi kätesi heti sen jälkeen.
  • Jos mahdollista, tuo ohjaajan ohjeistuksen mukaan oma väline kotoa tunnille (esim. kahvakuula). Yhteiset välineet desinfioidaan jokaisen käytön jälkeen. Tuntien lopussa on varattu aikaa välineiden puhdistamiselle.
  • Mikäli saat Koronavilkusta altistumisilmoituksen, noudata terveydenhuollon ohjeistusta.
  • Jokainen seuramme jäsen osallistuu harjoitteluihin omalla vastuullaan.

Yhdessä yhteisiä ohjeistuksia noudattaen pystymme tarjoamaan itsellemme ja jäsenillemme turvallisen tavan nauttia liikunnan riemusta.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu tartuntatautiviranomaisilla.

Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Yhdessä selviydytään -sivuston tarkoitus on tarjota helposti omaksuttavia keinoja vanhemmille kuormittavassa arjessa selviytymiseen. Sivusto on toteutettu Turun yliopistossa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.