Covid-19 ohjeistus

Päivitetty 14.1.2022

Turun Riennon Voimistelu ry seuraa koronavirusepidemiatilanteen kehittymistä sekä viranomaisten suosituksia ja määräyksiä jatkuvasti. Viestimme uusista päätöksistä ja linjauksista tarvittaessa.

Olemme tehostaneet tilojemme siistimistä ja vaadimme kaikilta käyttäjiltä korona-ohjeiden noudattamista koronaviruksen leviämisen estämiseksi ja turvallisen harjoitusympäristön takaamiseksi. Kaikessa harjoittelussa otetaan huomioon hygienia ja koronaviruksen leviämisen ehkäisy.

Siirry vvshp.fi -sivulle lukemaan ajankohtaiset tiedot ja suositukset

Liikuntapaikkojen käytössä ja seuratoiminnassa on tärkeää osoittaa huolellisuutta ja noudattaa kaikkia terveysturvallisuusohjeita ja suosituksia.

• Lapset ja nuoret (vuonna 2004 ja myöhemmin syntyneet): Lasten ja nuorten ryhmäharrastustoimintaa voidaan jatkaa ottaen huomioon terveysturvalliset käytännöt kuten käsihygienia, riittävät turvaetäisyydet ja suunenäsuojuksien käyttö.
  • Aikuiset: Yli 18-vuotiaiden ryhmäharrastustoiminta on kielletty aluehallintoviraston määräyksen mukaan (14.1.2022) ajalta 1.-28.1.2022.
  • Tule tunneillemme vain täysin terveenä. Pysy kotona, jos sinulla on pieniäkin sairastumiseen viittaavia oireita.
  • Vältä lähikontaktia sisätiloissa. Suosittelemme, että huoltajat jättävät/noutavat lapsensa harrastustilojen ulkopuolelta.
  • Kasvomaskin käyttöä suositellaan käytettäväksi kaikkialla, jossa ihmiset ovat tekemisissä toistensa kanssa sekä sisä- että ulkotiloissa, kun riittävää etäisyyttä ei pystytä pitämään.
  • Pidä huolta hyvästä käsihygieniasta. Pese kädet ennen ja jälkeen harjoituksen. Tiloissamme on myös käsidesiä saatavilla.
  • Jos yskit tai aivastat, tee se kyynärpäähän, hihaan tai paperiliinaan. Heitä nenäliina suoraan roskiin, ja pese tai desinfioi kätesi heti sen jälkeen.
  • Mikäli saat Koronavilkusta altistumisilmoituksen, noudata terveydenhuollon ohjeistusta. Olisi toivottavaa, että tartunnan saanut jäsen tai jäsenen huoltajat olisivat yhteydessä seuraan tartunnan tultua ilmi.

Mikäli kuitenkin seuramme toimintaan liittyen todetaan koronavirustapauksia, on tartuntatautitapauksessa mahdollisesti altistuneiden henkilöiden kontaktointi ja selvitystyön vastuu tartuntatautiviranomaisilla.

Viranomaisten pyynnöstä seura antaa selvityksen mahdollisista altistuneista sekä heidän yhteystietonsa viranomaisten käyttöön.

Yhdessä selviydytään -sivuston tarkoitus on tarjota helposti omaksuttavia keinoja vanhemmille kuormittavassa arjessa selviytymiseen. Sivusto on toteutettu Turun yliopistossa.

YouTube-videon näyttäminen ei onnistunut. Tarkista markkinointievästeiden hyväksyminen ja selaimen yksityisyysasetukset.