TRV on valittu Erityistä Voimaa -pilottiseuraksi!

7.3.2022

Erityistä Voimaa pilottiseurat 2022 valittu

Erityistä Voimaa -hankkeen tavoitteena on voimistelun strategian mukaisesti kehittää voimisteluseuroihin kaikille avoimia ja saavutettavia harrastusmahdollisuuksia. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat muun muassa monikulttuuristen perheiden lapset ja nuoret sekä neuropsykiatrisia erityispiirteitä omaavat lapset ja nuoret. Hanke toteutetaan yhteistyössä pilottiseurojen kanssa.

Turun Riennon Voimistelu ry on valittu yhdeksi pilottiseuraksi 9 muun suomalaisen seuran kanssa. Toiminta käynnistyy seurassamme syksyllä 2022.

kuva: Milla Vahtila

Seuramme missiona on aina ollut tarjota matalalla kynnyksellä liikunta- ja voimistelumahdollisuuksia kaikille Turun ja lähialueiden ihmisille, niin että jokainen pääsee tekemään ja onnistumaan. Meille kaikki liikkujat ovat tasa-arvoisia ja yhtä arvokkaita ja pyrimme jatkuvasti kehittämään toimintaamme niin, että otamme varmasti huomioon kaikkien toiveet ja tarpeet entistä paremmin. 

Olisitko kiinnostunut syksyllä alkavasta kerran viikossa harjoittelevasta voimistelun erityisryhmästä? 

Vamma, pitkäaikaissairaus tai apuvälineiden käyttö ei ole este liikkumiselle tai liikunnan harrastamiselle. Soveltavan liikunnan voimistelukouluryhmä tarjoaa onnistumisen iloa ja liikunnan riemua alle 12-vuotiaille, jotka tarvitsevat liikunnassa erityistä tukea. Ryhmän tunneilla harjoitellaan perusliikuntataitoja ja voimistelun alkeita leikin ja mielikuvituksen kautta. 

Tiedotamme asiasta lisää myöhemmin verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissamme. Ota yhteyttä sähköpostitse (trvoimistelu@gmail.com) tai verkkosivujemme yhteydenottolomakkeen kautta. 

Huomaa, että tila ei ole esteetön - kulku saliin tapahtuu rappusia pitkin.