Ilmoittaudu mukaan! Tunneilla on vielä tilaa

15.9.2021

Hei, tervetuloa jumppaamaan Turun Riennon Voimistelu ry:n voimistelu- ja ryhmäliikuntatunneille!

Syyskautemme alkoi muutama viikko sitten ja vielä on muutamalla tunnilla tilaa uusille jumppareille. Katso alla olevasta listasta millä tunneilla on tilaa ja ilmoittaudu mukaan - vinkkaa myös kaverillesi. Ystävän kanssa on mukavampi treenata!

Ryhmäliikuntatuntien minimi osallistujamäärä: 6 henkilöä (tuntia ei jatketa, jos ilmoittautuneita on alle 6).

Voimistelu

Näissä joukkueissa on vielä tilaa uusille voimistelijoille

  • Aurora: Joukkuevoimistelun alkeisvalmennusryhmä, joka on suunnattu 2011-2012 syntyneille voimistelijoille. Aikaisempi voimistelu- tai tanssitausta ei ole välttämätöntä. Joukkue harjoittelee 1 x viikossa. Tutustu joukkueeseen ja ilmoittaudu mukaan!
  • Aisha: Yli 20-vuotiaiden tanssillisen voimistelun joukkue harjoittelee 2 x viikossa. Aikaisempi voimistelu- tai tanssitausta ei ole välttämätöntä, tärkeintä on avoin mieli ja iloinen asenne! Tutustu joukkueeseen ja ilmoittaudu mukaan!

Ryhmäliikunta

Näillä ryhmäliikuntatunneilla on vielä tilaa 

  • Liikkuva kehonhuolto: Toiminnallinen ja liikkuva kehonhuoltotunti, jonka lopuksi rauhoitutaan loppurentoutukseen. Erinomainen aktiivinen tunti, jossa keskitytään liikkeen kautta kehonhuoltoon.
  • Tanssi Aina: Hauska tanssitunti, jossa liikutaan mukaansa tempaavan musiikin tahdissa! Tavoitteena hiki ja hyvä mieli. Kuviot ovat helposti omaksuttavia ja vailla hyppyjä, joten tunti sopii kaikentasoisille tanssijoille.
  • Kehonhuolto: Tunneilla keskitytään parantamaan kehonhallintaa, kuten keskivartalon syviä tukilihaksia. Varsinaisessa treeniosuudessa harjoitetaan keskivartaloa monipuolisesti erilaisia liikuntavälineitä hyödyntäen (jumppakepit, rullat, kuminauhat ja pallot).
  • Kuntojumppa eläkeläiset: Tunneilla kasvatetaan peruskuntoa mm. erilaisten kuntopiirien muodossa. Helppoa, rauhallista ja tehokasta perusliikuntaa askeltaen ja lihaskuntoa kohottaen. Voimaa ja tasapainoa jokapäiväiseen elämään peruskuntoa ylläpitäen eri tarpeet huomioiden.
  • Lihaskunto: Tehokkaalla tunnilla kehitetään koko kehon lihaksiston kuntoa, Harjoitteissa käytetään apuna erilaisia liikuntavälineitä, kuten kuminauhoja, hyppynaruja, kahvakuulia ja köysiä sekä renkaita. Tunti toteutetaan osittain kuntopiirinä, ja tunti kasvattaa kuntoa nopeasti, polttaa rasvaa tehokkaasti sekä tekee hyvää verenkiertoelimistölle.