Osallistumme Gymnaestradaan kesällä 2022 - tule mukaan!

18.10.2021

Suomen suurin ja näyttävin liikunnallinen kaupunkitapahtuma kokoaa Tampereelle 9. - 12.6.2022 harrastajat ja huiput esiintymään, kisaamaan ja kokemaan uutta. Kesäkuussa 2022 Gymnaestrada (www.gymnaestrada.fi) ottaa haltuun koko Tampereen. 

Neljän päivän aikana Gymnaestradassa on luvassa näytöksiä, kilpailuja, kenttäohjelmia, kokeilupisteitä sekä liikkumisen riemua monessa muodossa. Paikalle saapuvat tuhannet voimistelijat ympäri Suomen, mutta myös kansainvälistä voimisteluväkeä odotetaan. Myös ohikulkijat ovat lämpimästi tervetulleita kokemaan voimistelun ja liikkumisen riemua tapahtumaan.

Myös Turun Riennon Voimistelu ry lähtee Tampereelle!

Olemme osallistumassa Gymnaestradan kenttäohjelmaan ja kutsumme myös sinut mukanamme Tampereelle esiintymään. Sinun ei tarvitse olla TRV:n jäsen tai kokenut voimistelija, tärkeintä on että sydämesi sykkii esiintymiselle, voimistelulle ja olet valmis harjoittelemaan keväällä 2022 kenttäohjelmaa Turussa ja Vantaalla. 

Ohjelmien koreografiat ja liikkeet ovat suunniteltu niin, että ne soveltuvat erinomaisesti eri ikäisille ja tasoisille voimistelijoille ja liikkujille. 

Olisitko kiinnostunut tulemaan esiintymään kanssamme Tampereelle? Alustava ilmoittautuminen tapahtumaan päättyy 31.10.2021. 

TRV osallistui kesällä 2018 Gymnaestradaan