Satujumppa

2015–2016 syntyneet (voimistelukoulu)

Kiinnostuitko Satujumppa-tunnista? Ryhmässä on tilaa! Voit ilmoittaa lapsesi mukaan ryhmään Ilmoittautuminen-sivulla niin kauan kuin ryhmässä on tilaa!

Voimistelukoulun tunneilla tutustutaan leikkien ja mielikuvitusmaailman avulla joukkuevoimistelun perusliikkeisiin. Tunneilla juostaan, hypitään, venytellään, tasapainoillaan, pyöritään, kieritään ja opitaan hahmottamaan eri kehonosia sekä liikutaan yhdessä kavereiden kanssa. Kauden mittaan tutustutaan myös monipuolisesti eri voimisteluvälineisiin.

Ryhmä esiintyy kauden päätteeksi seuran kevät- ja joulunäytöksissä. Uusilla voimistelijoilla ei tarvitse olla aiempaa voimistelukokemusta.

Ryhmän ohjaaja: Jenna S.

Syksyn harjoitusaikataulu:

Tiistai 17:00-18:00 | TRV:n kerho

Kausimaksu: 45 euroa

Kausimaksun lisäksi tulee kerran vuodessa maksettava jäsenmaksu (10€), joka veloitetaan vuoden ensimmäisen ilmoittautumisen yhteydessä. Voimistelijoita ei ole vakuutettu Turun Riennon Voimistelu ry:n puolesta.

Pidätämme oikeudet muutoksiin