Turun Riennon Voimistelu

Voimistelua Turussa jo vuodesta 1908

Tervetuloa liikkumaan!

Ilmoittautuminen tunneille ja kursseille on käynnissä

Löydät aikataulusta itsellesi sopivimmat liikuntatunnit - olipa valintasi tehokas treeni, lempeä liike tai tanssin tunnelma. Tutustu ryhmäliikuntatunteihin sekä hinnastoon ja ilmoittaudu mukaan! Tai käy tutustumassa eri-ikäisten voimistelujoukkueisiimme ja tule mukaan. Tästä voit tutustua seuratuote-mallistoomme.

Turun Riennon Voimistelu on liikuttanut turkulaisia ja lähikuntien asukkaita jo vuodesta 1908 lähtien. Monipuolisille matalan kynnyksen ryhmäliikunnan ja harrastevoimistelun tunneille voivat osallistua lapset ja aikuiset – ikään ja kuntoon katsomatta. Harrastevoimistelusta löytyy satujumppaa, joukkuevoimistelua ja tanssillista voimistelua. Aikuisten ryhmäliikunnan valikoimasta löytyy tunteja aloittelijoille, tehokasta treeniä kaipaaville, eläkeläisille ja tanssin tunnelmaa kaipaaville! Tervetuloa liikkumaan kivaan seuraan!

Turun Riennon Voimistelu on aikuisten liikunnan Tähtiseura.