Tuntiuutuuksia TRV:n valikoimassa syksyllä!

28.8.2017

TRV:llä aloittaa uusia ryhmiä 4.9. alkavalla syyskaudella. Valikoimassa muun muassa aikuisten tanssillinen Dance&Fit-tunti torstaisin sekä aikuisten ulkoliikuntaryhmä maanantaisin.

Päivitetyt aikataulut julkaistaan viikolla 33, joten seuraa päivittelyä nettisivuilla ja Facebookissa! Aloita syksy hyvässä seurassa!

• ACTIVE OUTDOORS uutuus!

Sauvakävely- ja ulkoliikuntaryhmässä tutustutaan kävelysauvoihin monipuolisena liikuntavälineenä ja yhdistää lenkkeihin lihaskuntoharjoitteita ulkoliikuntapaikalla ja esimerkiksi rappusissa. Sauvakävely on monipuolinen liikuntamuoto, jossa käsien käytöllä tehostetaan tavallista kävelyä huomattavasti. Syke saadaan kohoamaan vaihtelevassa maastossa, pienillä spurteilla tai ylämäkikävelyllä. Vauhti ja tempo harjoitteissa on vapaasti jokaisen säädeltävissä. Ryhmän mukana pääsee harjoittelemaan tehokasta ja oikeaoppista käsien käyttöä, saa vinkkejä oikean mittaisten sauvojen hankintaan ja ennen kaikkea liikkumaan innostavassa sekä kannustavassa ryhmässä raittiissa ulkoilmassa.

Vaativuustaso helppo/keskitaso